Beauty, boeken, food en nog véél meer!

Sommige producten moet je gewoon eens proberen, je ziet van alles voorbij komen en de ene hype na de andere vliegt je om de oren op bijvoorbeeld tiktok. Ik ben iemand die altijd wel nieuwsgierig is maar wel kijkt wat voor mij ook echt interessant is. In dit onderdeel vind je verschillende reviews voor producten! Ik ben gelukkig ook erg wispelturige van rood naar blond naar bruin haar, van mooie bruine benen tot ik smeer er niks meer op.. van 1 keer in de week waren wassen naar elke dag.. en dan heb ik het nog niet eens over hoe beïnvloedbaar ik ben voor sluikreclame en alle kwaaltjes  die ik heb waar ik van alles voor uitprobeer.  In de wereld van mijn probeersels neem ik je mee, doe er je voordeel mee! 

Nieuwste verslaving - True crime podcast

Ik ben helemaal verzot op podcasts, ik luister als het kan elke dag wel. Tegenwoordig loop ik dus geregeld met een koptelefoon door het huis. Voordelen: ik hoor de kinderen en hun gegil minder, ik wordt voorzien in een van mijn favorieten: crime story's en ik leer van alles bij over het rechtssysteem en hoe bepaalde personen kunnen ontsporen en als  laatste als ik aan het wandelen ben en ik luister een podcast dan gaat de tijd zo veel sneller, heerlijk even 'verdwijnen' in een verhaal. 

Lees meer »

Wenkie Wenkie, oogpotlood

Al jaren gebruik ik een wenkbrauw potlood. Ik begon al op vrije jonge leeftijd met het epileren van mijn wenkbrauwen en natuurlijk veel te ver en veel te vaak. Resultaat op bepaalde gedeeltes groeit nu niet eens meer haar maar de wenkbrauw is daardoor wel te kort. Daarom reken ik al jaren mijn wenkbrauwen bij,  niet van begin tot eind maar de binnenkant waar dus nog maar weinig haartjes groeien. 

Lees meer »

Marbella glow - Bruiningsfoam Lidl

Het tijdperk van de zonnebank zijn we wel een beetje voorbij, dat is me toch een partij ongezond en ik verwacht in de aankomende jaren ook nog wel een verbod maar dat zal nog wel even op zich laten wachten. Nu was ik al niet echt een fan van die hokjes, ik moest altijd zo vaak gaan om een beetje bruin te worden en vond het verschrikkelijk en laten we die witte vlek op je stuitje niet vergeten.  En ik vind het gewoon best duur, want je laat je al snel verleiden tot een drankje of een extra booster crème.. en hup betalen! 

Lees meer »

Zon? Benen scheren, mijn favoriete (BIC) mesje!

Van de week was het weer eens twee dagen 'lente/zomer' en dat betekende jurkjes en rokjes aan en blote benen. Voor sommige dames betekend dit niks maar voor andere dames betekend dit dat de wintervacht er weer af mag. Ikzelf heb een tik dat ik alles graag altijd het hele jaar door glad en kaal wil hebben van mijn oksels tot mijn tenen, dus het scheermes krijgt bij mij nooit vakantie maar wellicht bij andere (wat ze helemaal zelf moeten weten) wel! 

Lees meer »

Weleda - skin (light) food!

Ik ben niet echt het type dat al jaren dezelfde dagcrème heeft of die heel merken consistent is. Ik probeer graag wat anders en vind het ook gewoon lekker om af en toe een andere geur of textuur te gebruiken. Zo doen kwam ik op het spoor van Weleda Skinfood, echt totaal geen nieuw product maar een product wat ik steeds vaker zag en ook wel eens wilde proberen.

Lees meer »

(olie)haarmasker Action + cap!

Een tijdje geleden zag ik deze verpakking liggen bij de Action en kokos doet het eigenlijk altijd wel goed bij mij zowel in eten, als de geur als ik beautyproducten. Het bleek een masker te zijn met olie voor in je haar wat je op kunt warmen, in je haar kan smeren om er vervolgens een cap omheen te doen. Klinkt goed voor een avondje beauty, dus belande hij in mijn winkelmandje, voor de prijs hoefde ik hem overigens ook niet te laten liggen! 

Lees meer »

Een lekker bruin kleurtje! - Bondi Sands

Dit jaar besloot ik ik wil dit jaar nou eens echt bruine benen gewoon vanaf het moment dat de rokjes en jurkjes weer aankomen en ik ga me er eens goed in verdiepen. Vorig jaar ben ik aan de slag gegaan met het TAN water van de Action wat overigens ook prima werkt maar toch kreeg ik het voor elkaar om af en toe een heel stuk te enthousiast in te smeren waardoor het half oranje uitsloeg en waar het nou aan lag ik weer het niet maar de ene keer was het prachtig en de keer erna was het een grote gevlekte bedoeling. Toch heb ik doorgezet en eerst de fles van de Action opgemaakt maar toen hij bijna op was ben ik mijn zoektoch op internet gestart en gaan zoeken naar een wat duurdere variant. 

Lees meer »

Nachtmasker (gezicht) HEMA

Een tijdje geleden ging ik naar mijn schoonzusje om mijn vriendje snor weer eens te laten wegharsen, ook zo'n leuke overblijver van 2 zwangerschappen. Kin haren van een meter, dat je denk waar komen ze vandaan en om de zoveel weken een héérlijk vrouwelijk snorretje wat je toelacht. Nou is mijn schoonzusje schoonheidsspecialist en wil zij af en toe helpen bij de ontvachting. Dus was ik even snel in haar salon, ze vroeg me zou ik even je gezicht reinigen en een nachtmasker op doen.. Een nachtmasker dacht ik klinkt goed maar moet ik dit ook weer afwassen.. nee vertelde ze mij die kan je gewoon laten zitten. Zo gezegd zo gedaan, twee verschillende potjes en mijn gezicht voelde weer helemaal fris en fruitig. Nieuwsgierig als ik was ging ik even op het merk wat mijn schoonzusje verkoopt zoeken naar verkoopprijzen en je schikt je af en toe rot hoe duur sommige producten zijn. Nou ben ik ook gewoon een krent en geef ik het liefste zo weinig mogelijk uit.. Zo ging ik op zoek naar een alternatief, want bijna alles is toch wel in een budget variant te vinden. 

Lees meer »

TAN water - Bruine benen zonder zon?

Elk jaar weer, als het voorjaar begint, begint mijn goede voornemen. Dit jaar ga ik echt een keer lekker bruin worden en mooie bruine benen krijgen. Bij de eerste zonnestralen lig ik te bakken maar dan na 5 minuten ben ik er al klaar mee! Ik kan er namelijk helemaal niet tegen, dat bakken in de zon. ten eerste verbrand ik altijd als een malle, lig ik een keer in de zon val ik in slaap en verbrand ik zo hard dat je dat de hele zomer blijft zien. Ik ben gewoon echt niet gemaakt voor de zomer, heerlijk maar niet te lang. Nederland is veel te benauwd, en mijn seizoenen zijn nou eenmaal de herfst en winter. Maarrr... heb ik dan een leuk jurkje of een mooie rok aan, dan kijkt men eerst naar die twee witte melkflessen en dan pas verder. Dat kan toch niet? Ik lijk wel zo'n Engelse, met mijn blanke huidje. 

Lees meer »