Kringloper @merelskringloopwereld, mijn favo plekjes! (hotspots)

Er zullen echt mensen zijn die denken, kringlopen? Getverderrieeee dat vind ik echt vies. Laat ik nu precies het tegenovergestelde zijn en helemaal happy worden van oude spulletjes en koopjes. En geloof me er zijn voor mij ook echt wel grenzen, sommige dingen vind ik ook vies en niet oké maar ik kan er ook echt goed mee leven om tweedehands dingen te kopen en daadwerkelijk te gebruiken. Daarnaast zal ik je ook eens vertellen dat ik geregeld dingen bij de kringloop koop waar de prijskaartjes nog aan hangen of die nog in de originele verpakking zitten maar dan voor een vééél lager bedrag dan, dat ik het nieuw zou kopen. 

Lees meer »

Op de Rommelmarkt, Gorinchem!

Wij stonden recent op de rommelmarkt in Gorinchem (met Hemelvaart), om onze spulletjes te verkopen. Ik onder andere veel spullen van de webshop maar denk ook aan kleding van mezelf, Jeroen en de kindjes. 

Lees meer »

Update : vinted blokkade

Oké een blokkade permanent blijkt bij Vinted dus nog niet zo permanent. Ik had me er eigenlijk al 10x bezwaar maken al bij neergelegd dat de blokkade op mijn account niet eraf gehaald zou worden en dat ik gewoon niet meer zou kunnen verkopen op Vinted. Toch bleef ik een beetje vervelend (eerlijk is eerlijk) dagelijks berichtjes sturen naar de legal afdeling van Vinted om aan te geven dat ik het echt niet eerlijk vond en dat ik geen crimineel ben. Elke keer met andere argumenten en nieuwe bewijzen. Elke dag kreeg ik netjes een antwoord dat het een goed overwogen keuze was om mij te blokkeren en het helaas niet ongedaan gemaakt zou worden, helaas helaas.

Lees meer »

Ruil(swap)dagen bij 'Het Goed'

In onze agenda stond al maanden een rommelmarkt gepland die we jaarlijks bezoeken (deze is twee keer per jaar), echt een super leuke markt buiten. Hup met de auto het geld in en allerlei mensen met kleden en zeilen stallen hun spullen uit. Tot we ineens vrijdagmiddag er achter kwamen dat door de extreme regenval deze rommelmarkt verplaatst was naar mei, balen! Maar omdat de dag toch vrij gepland stond besloten mijn zusje en ik dan maar iets anders te verzinnen. 

Lees meer »

Blokkade Vinted

Oké, ik moet het even kwijt.. dan ben ik het maar kwijt en we vinden vast wel andere manieren maar de frustratie is momenteel even hoog en bij mij werkt het dan om van me af te schrijven. 

Lees meer »

De Verborgen Schatten van Kringloopwinkels: Duurzaamheid en Uniek

Kringloopwinkels hebben de afgelopen jaren een welverdiende populariteit gewonnen en ik snap dit want dit is  niet zonder reden. Deze winkels, die vaak tweedehands goederen verkopen, bieden niet alleen een schat aan unieke vondsten, maar dragen ook bij aan duurzaamheid (het onderwerp van dit moment) en hebben een positieve sociale impact. In dit artikel neem ik je mee waarom kringloopwinkels veel meer zijn dan alleen plekken om oude spullen te kopen/dumpen.

Lees meer »