Ideeën voor goedkope uitjes/dagjes uit met het gezin.

Heb je een jong gezin dan herkent je dit vast wel, in het weekend wil je even op avontuur met je jonge gezin even eruit en iets 'leuks' doen. Maar jeetje wat durven ze tegenwoordig een geld te vragen voor al die uitjes. Een dagje pretpark is al bijna niet meer te betalen als je zelf geen eten wilt meenemen en dan hebben we het nog niet eens over de benzinekosten en parkeerkosten die als 'normaal' worden gezien. Daarom maak ik er geregeld een sport van om goedkope uitjes te verzinnen. Ik neem je graag mee in deze (misschien wat minder spannende) maar toch leuke activiteiten. 

Lees meer »

Mini geld via : de app 'Woolsocks'

Ik lees regelmatig blogs over financiele onderwerpen.  Hoe haal ik net wat meer uit mijn geld en hoe let ik goed op de kleintjes. Ik ben altijd bezig met geld besparen en toch het maximale eruit te halen. 

Lees meer »

Tripper, een soort social deal!

Vakantieveilingen, daar begon het mee jaren geleden. Je kon bieden op allerlei uitjes, kaartjes en etentjes en op een gegeven moment zelfs ook producten. In het begin kwam er echt maar een klein bedragje bovenop en kon je lekker een (goedkoop) dagje of avondje weg/uit. Zo kon je naar de sauna voor weinig geld of naar bijvoorbeeld een musical en we hebben ook meermaals kaartjes voor Walibi Fright nights via vakantieveilingen gescoord. Enkele jaren later kwam daar social deal bij, vaste prijzen waarbij je niet hoefde te bieden ideaal en er kwam ook niks meer bovenop qua prijs!

Lees meer »

Vinted de online (kleding)koopjesmarkt, tips & tricks!

Alles, maar dan ook alles wordt duurder en dus ook de aanschaf van kleding, schoenen en andere leuke accessoires. Zowel voor mezelf als voor de kindjes en laten die laatste nou ook eens zeer geregeld dingen niet meer passen of zo vies maken dat zelfs een handwas met vlekverwijderaar niet meer werkt. 

Lees meer »

Budget inspiratie!

Het is altijd leuk als iemand je attendeert op een goeie budgetproef tip! Denk aan een lekkere douchefoam voor een kleine prijs die lijkt op een variant van de Rituals, een parfum van de Primarkt die wel heel veel lijkt op veel duurdere variant, ideale doeken om je huis binnen een mum van tijd vingervrij te krijgen, babyproducten die flink zijn afgeprijsd, een te gék jurkje voor een miniprijs... Ik wordt er altijd blij van en er zijn vele manieren om deze leuke acties bij te houden en in het vizier te krijgen. 

Lees meer »

De Duitse drogisterij - DM!

Mijn zusje woont sinds een jaar of 5 in Venlo voor de liefde. Dit betekend dat wij daar nu ook met regelmaat komen en laat dit nou eens heel dicht bij de Duitse grens liggen! 

Lees meer »

Ondergoed tijdens Zwangerschap

Als je zwanger bent dan is goed zittend ondergoed echt een grote pré. De string heb ik direct verbannen en deze is pas na een aantal weken na de bevalling weer terug gekomen. Ik heb eerst nog gekeken naar een speciale zwangerschapsstring maar dit was gewoon niet mijn ding. Ik wilde niets 'tussen' de billen hebben. 

Lees meer »