Tripper, een soort social deal!

Gepubliceerd op 26 juni 2023 om 18:00

Vakantieveilingen, daar begon het mee jaren geleden. Je kon bieden op allerlei uitjes, kaartjes en etentjes en op een gegeven moment zelfs ook producten. In het begin kwam er echt maar een klein bedragje bovenop en kon je lekker een (goedkoop) dagje of avondje weg/uit. Zo kon je naar de sauna voor weinig geld of naar bijvoorbeeld een musical en we hebben ook meermaals kaartjes voor Walibi Fright nights via vakantieveilingen gescoord. Enkele jaren later kwam daar social deal bij, vaste prijzen waarbij je niet hoefde te bieden ideaal en er kwam ook niks meer bovenop qua prijs!

Sinds kort heb ik er een nieuwe aanwinst bij : Tripper! Ik scoorde er al goedkopere kaarten voor Paw Patrol de musical, kaartjes voor een Italiaans foodtruck festival en recent ook kaarten voor Avonturenboerderij Molenwaard

Ideeën opdoen

Daarnaast doe ik er ook tips om voor dagjes uit, wat kleinere pretparken, museums noem het maar op.. er staat echt van alles op! Social deal gebruik is nog wel eens om ergens lekker te gaan eten, daar vind ik Tripper wat minder geschikt voor maar voor uitjes en dagje weg en vooral met kleintjes is het een aanrader! 

Benieuwd? Neem ook eens een kijkje : Bekijk alle deals en kies je favoriet! - Tripper.nl 

Groetjes! 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.