Zeeman zwangerschapscollectie

Gepubliceerd op 12 december 2021 om 15:14

Zwangerschapskleding .. ik vind het wel een dingetje. Ik wil er niet bij lopen als een umpa lumpa maar het is toch ook wel fijn als alles een beetje lekker zit. 

Mijn vorige zwangerschap liep ik met een 14 weken al in zwangerschapsbroeken, deze zwangerschap gaat het wat langzamer en loop ik met 24 weken nog af en toe ik mijn eigen broeken. Echt lekker zit het niet meer met de knoop dicht maar een dagje red ik wel. 

Ik heb nog zwangerschapskleding van de vorige keer maar dit zijn veel zomerse, lange jurken terwijl we nu in de winter zitten. Verder heb ik van een vriendinnetje nog wat kleding gehad maar dat is voor nu nog wat te groot. 

Dus ging ik op zoek naar wat 'nieuwe' dingetjes. Zo bestelde ik bij mamalicious een lekkere warme trui en een ribbroek, de gebreide trui geeft zoveel af dat iedereen in het huishouden er onder zit en bij de broek is de elastieken band na één keer wassen al helemaal gedraaid en zit vervelend. Beetje jammer van de 80 euro die het kostte. 

Bij de prenatal bestelde ik ook twee jurkjes, beide prima al heeft er een een onderjurkje wat telkens opstroopt. Dat is wel een beetje vervelend maar de jurkjes zitten verder leuk!

Bij de Hema heb ik een legging gehaald voor tijdens de zwangerschap, dit is echt fijn (met een soort buikje aan de voorkant). 

Maar toen zag ik ineens een collectie van de Zeeman. Deze zag er niet alleen leuk uit maar was ook nog eens leuk geprijsd. Ik bestelde een paar items en echt ik ben om! Alles zit lekker, ziet er goed uit, is van een fijne stof en valt mooi om het lijf! 

Ik bestelde de volgende artikelen :

  • Een zwangerschapsshirt met een kleine col €8.99
  • Een zwangerschapsjurk €14,99 
  • Een flared zwangerschapsbroek €12,99

Je hebt dit shirt en de jurk ook nog met andere printjes. 

Zoek je dus nog wat uitbreiding van je collectie voor een klein prijsje, dan is dit zeker een aanrader! Sommige artikelen zijn overigens alleen online te bestellen. 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.