Budget inspiratie!

Gepubliceerd op 5 augustus 2022 om 16:28

Het is altijd leuk als iemand je attendeert op een goeie budgetproef tip! Denk aan een lekkere douchefoam voor een kleine prijs die lijkt op een variant van de Rituals, een parfum van de Primarkt die wel heel veel lijkt op veel duurdere variant, ideale doeken om je huis binnen een mum van tijd vingervrij te krijgen, babyproducten die flink zijn afgeprijsd, een te gék jurkje voor een miniprijs... Ik wordt er altijd blij van en er zijn vele manieren om deze leuke acties bij te houden en in het vizier te krijgen. 

Hier een greep uit mijn 'bronnen':

'Folderz'

Je kan hierbij kiezen voor de webversie: www.folderz.nl of de app. Vaak staan hier al enkele dagen van de voren de folders in voor de week erop. Ik kijk zelf vaak op zaterdag wat er vanaf de week erna in de aanbieding komt. Zo ben ik er op tijd bij en kan ik soms nog iemand regelen die voor mij op een dinsdagochtend om 8.00 voor bijvoorbeeld de Aldi wil gaan liggen (hahah, dat is maar een lieverd en dat is mijn moeder, voor een klimrek voor Jepp). Maar ook mega handig als je bijvoorbeeld zoals ik een boodschappenlijst maakt voor de hele week, weet je gelijk wat er die week qua voeding in de aanbieding is! 

Mijn favoriete folders : Kruidvat, Etos, Action, Hema, Lidl en Aldi en voor de wat luxere artikelen de Albert Heijn. Maar met een baby op komst is de Prénatal ook een aanrader bijvoorbeeld. Je kan ook op merken zoeken zoals bijvoorbeeld 'Zwitsal' dan krijg je de winkels te zien die dit verkopen en hun beschikbare folders. 

Hieronder zie je het logo van de app! 

 

De App promo

Deze app gebruik ik nog niet zo heel lang maar ik ben al wel fan. Wat kan je op deze app? Acties zoeken!  Je zoekt bijvoorbeeld op Naif dan krijg je alle aanbiedingen op Naif artikelen te zien. Ideaal want zo pik je snel de goedkoopster eruit! 

Hieronder vind je het logo van de app! 

 

Instagram

Op Instagram zijn er verschillende account die je allerlei leuke tips doorgeven. Dit kunnen bepaalde filialen zijn van een winkelketen of algemene pagina's van bijvoorbeeld Action, Wibra, Zeeman maar ook andere grote winkelketens. Maar het kunnen ook persoonlijke accounts zijn van (voornamelijk vrouwen) die graag budgettips met je delen. Elk account specialiseert zich op bepaalde onderwerpen. Ik vind de volgende account leuk om te volgen 

  • @salezusje
  • @jel_nl 
  • @mamas_meisje
  • @budgetvonsten 
  • @budgetkidstips 
  • @budget_moeder 
  • @tipvanhanna 

Dagje weg?

Verder ben ik ook fan van website waar je leuke acties kan scoren rondom : dagjes weg / avondjes uit! Welke sites hou ik in de gaten?

Maar niet alle uitjes hoeven een vermogen te kosten. Ik doe ook veel ideeën op via deze website https://www.opwegmetmama.nl/ Hier staan de wat onbekendere plekken op of de wat kleinere pretparken die net wat leuker zijn voor de portemonnee dan een dagje Efteling bijvoorbeeld en ze heeft ook overzichten gemaakt per provincie.

Vakantie ideeën

Als je met kleintjes op vakantie wilt of gaat dan is deze site ook heerlijk voor tips & tricks. Ik heb zelf een boekje waar ik allerlei ideeën opschrijf zodat ik ze niet vergeet. Zie ik dus ergens bij een moeder op Instagram een locatie voorbij komen of een mooie kindvriendelijke camping of iets in die richting dan schrijf ik het daar op voor later. 

Maar misschien heb jij nog wel tips voor mij? Tips zijn altijd welkom dus laat dan hieronder een berichtje achter! 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.