Review : Magic drops

Gepubliceerd op 30 december 2021 om 11:03

Ineens zag je het overal voorbij komen op tv en in de folders : magic drops!

Zo werd ook ik nieuwsgierigs om dit product eens uit te proberen. Ik heb een flesje gekocht voor €12,95 gekocht bij de Kruidvat. Het zijn druppels uit een handig flesje die je of rechtstreeks kunt aanbrengen of door bijvoorbeeld je dagcrème heen om een mooie tan op je gezicht te krijgen, 

Rechtstreeks aanbrengen 

Ik ben begonnen om het rechtstreeks op de huid aan te brengen dus zonder crème, enkele wat druppeltjes. Eerste reactie: dit ruikt lekker! Daarom besloot ik ook om niet mijn handen te wassen na het aanbrengen en dat had ik beter wel kunnen doen! Ik heb namelijk een week lang met 'oranje' handen gelopen (aan de binnenkant). Verder zag ik weinig verschil aan mijn huidskleur, ik heb die dag ook geen foundation opgedaan maar kon nou niet zeggen dat ik een 'mooi' kleurtje of tintje had.

Met een dagcrème 

Na deze ene keer ben ik overgegaan op het aanbrengen van de drops door mijn dagcrème. Dit voelde prima en rook nog steeds lekker, alleen ook hierbij zag ik weinig verschil. Waar ik met mijn foundation normaal onzuiverheden wegwerk moest ik nu op sommige plekjes nog aan de slag met een coverstick. Verder vond ik de pigmentvlekken die ik heb naast mijn ogen (door de zwangerschap) heel duidelijk zichtbaar. Ik heb het toch een aantal dagen volgehouden maar kan nou niet zeggen dat ik heel tevreden ben met het resultaat. 

Aparte geur

Daarnaast merkte ik dat mijn handen een aparte geur kregen, een soort zonnebank geur. De geur die je ook hebt als je, jezelf insmeert met crèmes voor onder de zonnebank. Ik had eerst niet door waardoor het kwam maar uiteindelijk had ik door dat het kwam door de magic drops. Toen ik dit een dag niet gebruikte had ik er namelijk geen last van. 

Conclusie 

Voor mij is niet product geen blijvertje. Ik vind dat je er weinig van ziet, en dat terwijl toen ik een keer mijn handen niet waste ik al oranje handen had. Verder is de geur bij het aanbrengen heerlijk maar gaandeweg de dag veranderd dit in een soort zelf bruiner/zonnebank crème geur die ik niet echt lekker vind. Ik het het gevoel dat dit een soort zelfbruiner is in een olieachtige vorm. Ik ga hem wel wegleggen voor het voorjaar, als de beentjes weer meer zichtbaar worden dan ga ik dit product daar eens voor gebruiken. Verder hou ik het nu bij een foundation. 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.