Traktatie Fien, 2 jaar!

Onze Fien, 2 jaar alweer. Helaas geen grote feestweek omdat papa en mama ziek waren maar toch een klein feestje op de opvang en dat betekend.... trakteren. Gelukkig had ik dit al een maand van te voren bedacht en klaargezet dus was dit zo in elkaar gezet. Thema? Kaatje Kameraatje, het favorietje van Fien. 

Lees meer »

Traktaties Fien 1 jaar!

Kleine Fien 1 jaar en dat betekend.... traktaties maken. Dit jaar koos ik voor twee verschillende traktaties, 1 voor bij de opvang (11 stuks) en een 15 stuks voor alle kindjes die op der verjaardag komen en weetje... ik vind dit zo leuk om te doen. Dingen te bedenken en leuke pakketjes maken. 

Lees meer »

Plantenpot pimpen!

Ik vind het heerlijk om op Instagram allerlei filmpjes te bekijken van allerlei handige Harry's die van de meest simpelste dingen iets leuks maken voor in huis en niet te vergeten lekker low budget want ja.... je kan het ook gewoon in de winkel kopen of op internet bestellen maar de lol zit hem juist in het 'zelf' doen,  

Lees meer »

Je eigen knutsel en frutsel bewaarmap

Knutseltjes en frutsels. Ik vind het super leuk als Jeppe iets mee naar huis krijgt. Een presentje voor een verjaardag, een moederdag presentje, een knutselwerkje voor een feestdag bijvoorbeeld Pasen of een knutsel voor Valentijn. Alles wil ik tot nu toe bewaren. 

Lees meer »

Jeppe is grote broer, traktatie!

Net voor mijn verlof ben ik alvast begonnen met de traktatie van Jeppe voor op de opvang wanneer zijn zusje is geboren. Wel zl handig als dit voor het grijpen zou liggen. Achteraf was dit een goede keuze want.. mijn verlof voor de bevalling was kort en druk. Zo hadden we natuurlijk corona en een sterfgeval in de familie. 

Lees meer »

Ikea keukentje pimpen!

Voor de 1e verjaardag van Jeppe vond ik het leuk om een bepaald thema cadeau aan te houden. Ik besloot te gaan voor een kinderkeukentje! Zo kwam ik al snel op de welbekende IKEA keuken en vond een overvloed aan keukens die opgeleukt/gepimpt waren. Er zijn hele websites van die je hierover informeren en heel Pinterest staat vol met voorbeelden. 

Lees meer »