TAN water - Bruine benen zonder zon?

Gepubliceerd op 8 augustus 2022 om 20:17

Elk jaar weer, als het voorjaar begint, begint mijn goede voornemen. Dit jaar ga ik echt een keer lekker bruin worden en mooie bruine benen krijgen. Bij de eerste zonnestralen lig ik te bakken maar dan na 5 minuten ben ik er al klaar mee! Ik kan er namelijk helemaal niet tegen, dat bakken in de zon. ten eerste verbrand ik altijd als een malle, lig ik een keer in de zon val ik in slaap en verbrand ik zo hard dat je dat de hele zomer blijft zien. Ik ben gewoon echt niet gemaakt voor de zomer, heerlijk maar niet te lang. Nederland is veel te benauwd, en mijn seizoenen zijn nou eenmaal de herfst en winter. Maarrr... heb ik dan een leuk jurkje of een mooie rok aan, dan kijkt men eerst naar die twee witte melkflessen en dan pas verder. Dat kan toch niet? Ik lijk wel zo'n Engelse, met mijn blanke huidje. 

En dus ga ik elk jaar gestaagd opzoek naar een zelfbruiner die gewoon doet wat ik vraag, zonder vlekken, stinken, oranje te wezen, ongelijk matig te zijn. Al vele potten en flessen zijn gekocht om vervolgens in de prullenbak te beladen. Van een wortellook tot een half allergische reactie, ik heb het allemaal al doorgemaakt en accepteer dan toch maar weer die witte melkflessen. 

Dit jaar werd ik echter redelijk laat uitgenodigd (2 weken voordat) voor een bruiloft in Frankrijk. Ik zeg het nog een keer... een BRUI-LOFT in Frankrijk. Een mooie jurk, heerlijke wijn, kinderloos, dansen tot de zon op komt.. en daar passen toch echt géén witte benen bij. Overdreven bruin is ook geen gezicht maar een beetje een kleurtje moet toch kunnen. En zo ging de zoektocht weer door.. opzoek naar die perfecte zelftanner! 

Ik zag via een account op Instagram de tip binnen komen van Tan water. Die had ik nog niet geprobeerd en de prijs was ook dik in orde, aangezien het artikel verkrijgbaar is via de Action. Rond de 2 euro betaal je voor een flesje! Mijn moeder scoorde de laatste in het schap en zo ging ik aan de slag met dit nieuwe product.

Mijn eerste reactie?

Het ruikt prima, is makkelijk aan te brengen door de spuitdop. Het is behoorlijk vloeibaar waardoor je jezelf snel en gemakkelijk insmeert. Ik heb het bij mijn benen gehouden en mijn armen zodat de delen die zichtbaar zijn vanuit de jurk. Ik heb het enkele dagen (4 dagen) altijd elkaar dagelijks één keer gebruikt. Ik heb er wel echt de tijd voor genomen om mezelf rustig in te smeren zodat ik geen vlekken kreeg. Helaas na twee keer smeren toch een vlek bij de knie. na 4 dagen ben ik even gestopt (enkele dagen) en ik had echt een mooi bruin tintje, niet te donker maar gewoon warm. Daarna heb ik het herhaalt (weer 4 dagen) en toen was de bruiloft. Ik vond het resultaat het beste tot nu toe! Wel heb je ook bij dit spul weer zo'n typische bruiningscreme geur maar wel veel minder dan andere producten. Ik smeer het 's avonds op, ga er mee slapen en spoel dan 's morgens mezelf onder de douche. Dan heb ik overdags geen last van de geur. 

Conclusie 

Ik ben een fan, de meeste flessen zijn nog zonder dat de helft eruit is de kliko in gegaan maar dit is een blijvertje. Voor de prijs is het ook eentje die je mooi kan uitproberen, of die voor jou werkt. Hij schijnt jaarlijks terug te komen in het assortiment. 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.