Review : Baby crème van 'don'ttellmum'

Gepubliceerd op 8 oktober 2021 om 11:33

Via een winactie op Instagram won ik enige tijd geleden een prachtig pakket (samen met mijn zusje) van don'ttellmum. Ik was nog niet bekend met dit merk (niet eens van gehoord) maar ik was wel op zoek naar een goede ''rode billen crème' die wat minder poes pas bevatten. Ik merkte namelijk dat sudocreme niet echt hielp wanneer Jeppe zijn billetje kapot had. In een van de gratis zwangerschapsboxen had ik een crème gekregen van VSM (met Calendulan) die ik heel fijn vond maar helaas was deze niet meer te koop. 

Ik was dus blij met dit gewonnen pakket en ben dan ook als eerste aan de slag gegaan met de rode billetjes crème (Nappy rash) en eerlijk is eerlijk ik was direct fan en ik raad dit product echt aan, aan kindjes met een wat gevoeliger huidje. 

Daarnaast heeft Jeppe af en toe wat eczeem achter zijn oor (al drogen we dit extra goed af) en soms onder zijn onderlip (van het kwijlen i.v.m. tandjes en zijn tutten verslaving). Ik ben hierbij begonnen met de eczeem crème van 'donttellmum' en ook deze is echt fijn. Niet te vettig en werk snel en goed. 

De vallen en stoten crème heb ik zelf nog niet hoeven gebruiken dus daar kan ik nog niet zoveel over zeggen. 

Ondanks dat dit nog geen enorm bekend merk is hoor je er toch steeds meer voor en wordt hij bijvoorbeeld ook al verkocht bij de Etos. Ben jij opzoek naar een VEGAN crème variant voor je kindje voor veel voorkomende klachten dan raad ik je zeker aan om je eens te verdiepen in dit merk! 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.