Je eigen knutsel en frutsel bewaarmap

Gepubliceerd op 7 augustus 2022 om 11:17

Knutseltjes en frutsels. Ik vind het super leuk als Jeppe iets mee naar huis krijgt. Een presentje voor een verjaardag, een moederdag presentje, een knutselwerkje voor een feestdag bijvoorbeeld Pasen of een knutsel voor Valentijn. Alles wil ik tot nu toe bewaren. 

Eerst beland het in de open kast zodat we het kunnen zien maar na een tijdje wil je het opbergen. Maar waar? 

De wat grotere dingen belanden bij ons boven, denk aan een handafdruk in klei of een kei met gedichtje maar wat doe je met de kleinere dingen op papier? Ik ging op onderzoek uit om deze op een handige manier op te bergen. 

Op internet vond ik allerlei leuke mappen waar je ze in kon opbergen maar hier vragen ze vaak de hoofdprijs voor. Toen ging ik eens kijken hoe die mappen eruit zagen en kwam ik er achter dat het vaak niet meer is dan een map met vaste insteekhoesjes of ringmap. 

Zo ging ik op zoek naar een map met insteekhoesjes en kwam bij de Hema terecht. Daar vond ik een A4 map met insteekhoesje. Zelf met een soort tabbladen erin, zo kan je bijvoorbeeld onderscheid maken tussen verschillende kindjes of jaartallen, hoe ideaal. 

Verder kan je in de voorkant zelf een A4 papier stoppen, dus kan je een soort persoonlijke kaft maken. Bijvoorbeeld met een foto van je kindje. Zo maak je het net wat persoonlijker. 

En wat betaal je hiervoor? Nou maar 5 euro! Zie hieronder het voorbeeld. 

Zo creëer  je zelf een leuke map voor knutsels en frutsels! 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.