Jeppe is grote broer, traktatie!

Gepubliceerd op 7 mei 2022 om 09:39

Net voor mijn verlof ben ik alvast begonnen met de traktatie van Jeppe voor op de opvang wanneer zijn zusje is geboren. Wel zl handig als dit voor het grijpen zou liggen. Achteraf was dit een goede keuze want.. mijn verlof voor de bevalling was kort en druk. Zo hadden we natuurlijk corona en een sterfgeval in de familie. 

De traktatie

Ik vind het leuk om dingen zelf te maken en dus ging ik op onderzoek uit op Pinterest. Voorwaarden: roze, ik bedoel een meisje daar hoort echt gewoon roze bij. Verder vond ik het leuk om een soort zakje te vullen en deze dicht te plakken met een leuke stikker. 

Waar vond ik alles? 

Ik ben eerst op zoek gegaan naar blokbodemzakjes. Op deze naam kwam ik door op internet te zoeken. Dat ze zo heten wist ik op voorhand niet. Ik heb eerst gekeken op ali expres maar daar vond ik niet echt wat ik zocht en was de levertijd erg lang. Zo belandde ik op de webshop van bouwhuis.nl hier bestelde ik een aantal zakjes. Zie hieronder de exacte omschrijving van het artikelnummer en de prijs. 

Stikkers

Op de website : www.pimp-it-shop.nl kocht ik 20 stikkers om de zakjes dicht te plakken. Je kon kiezen uit roze en blauw (zie afbeelding hieronder) en je kan de naam van je eerste kindje erin verwerken. Kosten: €3,25 voor 20 stikkers. 

Glazen buisjes voor muisjes

Ik besloot om er een glazen buisje in te doen die afgesloten wordt door een kurk. Hierin wilde ik roze muisjes doen. Ik vond deze buisjes uiteindelijk bij de Xenos maar deze bleken te groot voor de zakjes. Deze waren wel heel leuk als je er bijvoorbeeld een kartonnen kaartje aan zou hangen. Uiteindelijk vond ik bij de Wibra kleine smalle buisjes. 5 stuks voor €1.00. 

Een snoepje erbij

Ik wilde er graag een snoepje bij doen. Iets met roze uiteraard. Uiteindelijk werden het mini schuim blokjes (roze met geel) bij de hema noemen het tompouce. Hieronder zie je een afbeelding van marshmallows, omdat ik geen afbeelding kon vinden van de schuimpjes en deze er het meeste van weg hebben. 

Toen de buisjes met muisjes gevuld waren kon het inpakken beginnen. 3 schuimpjes, een buisje en dichtplakken met een stikker. Zie hieronder het resultaat! Ik vind het resultaat leuk! wat vinden jullie?

Jeppe vond het in ieder geval erg leuk om ze uit te delen :

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.