Marbella glow - Bruiningsfoam Lidl

Gepubliceerd op 25 mei 2024 om 10:00

Het tijdperk van de zonnebank zijn we wel een beetje voorbij, dat is me toch een partij ongezond en ik verwacht in de aankomende jaren ook nog wel een verbod maar dat zal nog wel even op zich laten wachten. Nu was ik al niet echt een fan van die hokjes, ik moest altijd zo vaak gaan om een beetje bruin te worden en vond het verschrikkelijk en laten we die witte vlek op je stuitje niet vergeten.  En ik vind het gewoon best duur, want je laat je al snel verleiden tot een drankje of een extra booster crème.. en hup betalen! 

Maar, die witte melkflessen zijn toch ook echt geen gezicht aan het begin van de lente/zomer als je weer een jurkje of rokje aan kunt dus sinds vorig jaar ben ik actief opzoek gegaan naar een goede en 'natuurlijk' ogende bruiningscrème. Dus niet eentje waar je van af geeft en waar je kleurt als een wortel nee gewoon echt een goeie. Waar ik begon met spray van de Action eindigde ik vorige jaar (zie eerdere blogs) met een schuim van Bondi Sands (waar ik nog steeds erg blij mee ben) maar je blijft altijd nieuwsgierig naar goedkopere alternatieve en dus kon ik deze variant van de Lidl niet laten staan. 

Medium

Ik hoef niet enorm bruin te worden dus koos is voor de medium variant maar je hebt dus nog twee varianten die nog donkerder zijn. Namelijk Dark en Extra Dark. Op de verjaardag van Fien dacht ik ineens, jeetje ik wil een jurk aan maar wat een lichte benen. Ik besloot dus even snel deze variant erbij te pakken (met een washand speciaal voor het aanbrengen). Toen ik het opsmeerde dacht ik direct, jaaaaa dit spul ruikt goed (geen chemische geur) en het ziet er direct mooi bruin uit. Echter gaandeweg de dag bleek toch dat het steeds iets donkerder (zelf maar gerust oranje) werd. De visite zei zelfs zo heb je 'even' je benen ingesmeerd, dit omdat ik het ook niet heel secuur had gedaan en dus stukken was vergeten wat duidelijk zichtbaar was. Ik vergat namelijk een stuk van mijn voet en een stuk enkel (lees: echt iets voor mij). Toen de verjaardag voorbij was en ik door zou gaan voor een tentfeest zei Jeroen, 'Merel je benen zijn echt oranje' en heel eerlijk moet ik hem gelijk geven. Ik had het echt te dik opgesmeerd en niet secuur en dat kon je goed zien. 

Wat nu?

Ik waste even snel mijn benen (had niet veel tijd) pakte een scrub handschoenen en ging even flink over mijn benen heen en weer. Resultaat? De kleur nam wat af (je wast het dus vrij gemakkelijk af) en het echte oranje ging eraf. Ik trok leuke cowboy laarzen aan om de vlekken op mijn enkels te verbergen en eerlijk is eerlijk het kon er echt prima mee door. 

Ik heb het later (de next day) wat beter bijgewerkt, met iets meer tijd en iets dunner dan ervoor maar ik blijf er wel bij dat het wat vlekkerig is (dit ben ik van andere varianten niet echt gewend). Echter als je het even bijwerkt met een scrub is dit echt een prima budget variant, je kan voor €4,49 ook niet hetzelfde verwachten als een variant van €25,00 euro.  Ik weet niet of ik deze nog eens zou aanschaffen maar ik maak het flesje foam zeker op! 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.