Een lekker bruin kleurtje! - Bondi Sands

Gepubliceerd op 19 augustus 2023 om 10:00

Dit jaar besloot ik ik wil dit jaar nou eens echt bruine benen gewoon vanaf het moment dat de rokjes en jurkjes weer aankomen en ik ga me er eens goed in verdiepen. Vorig jaar ben ik aan de slag gegaan met het TAN water van de Action wat overigens ook prima werkt maar toch kreeg ik het voor elkaar om af en toe een heel stuk te enthousiast in te smeren waardoor het half oranje uitsloeg en waar het nou aan lag ik weer het niet maar de ene keer was het prachtig en de keer erna was het een grote gevlekte bedoeling. Toch heb ik doorgezet en eerst de fles van de Action opgemaakt maar toen hij bijna op was ben ik mijn zoektoch op internet gestart en gaan zoeken naar een wat duurdere variant. 

De tips

Ik heb echt enorm veel websites en reviews gelezen en bij elk product kwam ik zowel goede als slechte ervaringen tegen. Ik denk toch dat het ook echt samenhangt met hoe je het persoonlijk aanbrengt. Het werd me echter wel duidelijk dat het gebruik van een handschoen wel al enorm veel verbetering kon opleveren in het egaal aanbrengen. Ik besloot dat ik dat in ieder geval wilde proberen. Verder zocht ik een variant die niet te donker werd en eentje die niet enorm ruikt want als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel die vieze chemische geur die er om je heen hangt als je een soortgelijk product gebruikt. 

Bondi Sands

Na veel lezen en zoeken viel het me op dat Bondi Sands toch wel door de meeste werd omschreven als een fijn product en als kokos gek sprak de geur van kokos mij ook direct aan. Ik besloot dat ik dan toch maar eens een poging ging wagen, een niet te donkere versie, schuim en met handschoen. Toevallig liep ik tegen een dealtje aan en zo was ik met €20,00 euro al klaar met een fles en een handschoen van hetzelfde merk. Ik kocht de set via de volgende link : 

Mijn ervaring

De verpakking straalde al een soort luxe uit, ook de handschoen lijkt me heel erg fijn. De stof is zicht en de binnenkant is van plastic en hoe fijn dat je niet meer je handen super goed moet wassen om geen oranje/bruine randen langs je vingers te krijgen. Het schuim komt gemakkelijk uit het pompje, je moet wel goed op de handschoen richten want het is licht de eerste paar keren smeer ik in mijn haast een paar keer de douchmat onder en die vlekken gaan er enkel uit in de wasmachine. En het is waar... die handschoen is echt een verademing, dit had ik eerder moeten weten. Je brengt het snel, gemakkelijk en zonder knoeien (mits je niks eraf laat vallen). Het is even zoeken naar de hoeveelheid, één van de eerste keren ben ik iets te enthousiast en smeer ik teveel, waardoor ik wel heel erg bruin wordt. Maar met een beetje oefenen weet je precies welke hoeveelheid je nodig hebt. en de geur is inderdaad als je het aanbrengt aangenaam, kokos. Maar als ik heel eerlijk ben vind ik de herkenbare chemische geur er op een gegeven moment doorheen komen, niet zo erg als bij sommige maar ik ruik hem wel. Verder moet je opletten met je beddengoed (ik smeer me altijd 's avonds in) want het geeft wel een beetje af (is wel goed uit wasbaar) en als je op bepaalde plekken wat meer transpireert dan zie je dit ook terug in kleine vlekjes. 

Ik ben best wel fan van dit product maar geeft wel eerlijk aan dat het nog wel de nodige aandacht vergt 

Hoe vaak insmeren? 

Ik smeerde me eerst elke dag in, toen werd ik wel heel erg bruin. Daarna deed ik het om de dag maar ook toen werd het een beetje te heftig. Nu doe ik het om de 2 a 3 dagen, maar hoe vaker je doucht hoe sneller het eraf is. 

Foutje bedankt

Als je een keer een plekje wat te heftig of teveel hebt ingesmeerd waardoor die wat donkerder is, dan kan je hem vrij gemakkelijk vervagen door middel van een scrub handschoen. Ik heb er een in de douche liggen en merk dat ik wat sneller rond mijn enkels een wat donkere randen krijg, even met de scrub erover en het past er weer gewoon bij, ideaal. 

Voor nu hou ik het bij dit product en ik ga het zeker nog eens bestellen, maar ik sluit niet uit dat ik toch ook nog eens wat anders ga uitproberen! Ik weet wel wat ik het nu echt wel mooier vind staan om een kleurtje te hebben, waar ik eerst mijn witte melkflessen gewoon accepteerde vind ik het nu toch wel echt verzorgd staan zo'n sunkissed huidje (beetje fake dan) zoals ze ze mooi zeggen. Ga jij hem proberen? ik ben benieuwd wat je er van vind!

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.