(olie)haarmasker Action + cap!

Gepubliceerd op 4 oktober 2023 om 12:00

Een tijdje geleden zag ik deze verpakking liggen bij de Action en kokos doet het eigenlijk altijd wel goed bij mij zowel in eten, als de geur als ik beautyproducten. Het bleek een masker te zijn met olie voor in je haar wat je op kunt warmen, in je haar kan smeren om er vervolgens een cap omheen te doen. Klinkt goed voor een avondje beauty, dus belande hij in mijn winkelmandje, voor de prijs hoefde ik hem overigens ook niet te laten liggen! 

Eindelijk een relaxt, beauty momentje 

Het duurde even maar van het weekend was Jeroen een middag/avond weg naar een feestje en toen de kindjes heerlijk in dromenland waren dacht ik... joohhh ik ga eens lekker een maskertje nemen, met een tweetje, lekker relaxt op de bank en toen kwam deze weer tevoorschijn. 

Onhandige verpakking of onhandige Merel? 

Of het nu aan mij ligt of aan de verpakking maar het ging eigenlijk direct al mis, de verpakking bestaat uit twee delen. Een met de olie erin en een met de cap erin, bij het verwijderen van deze twee delen van elkaar scheurde de olie kant al open en vloog er een klodder op mijn been. Vervolgens heb ik dit deel met olie dus vast moeten houden in een warme bak omdat deze niet om mocht vallen tijdens het opwarmen anders zou alles eruit lopen. Eenmaal warm begon ik het aan te brengen in mijn haar en ja... ik heb best wel een bos. Ik besloot hem maar bij de uiteinde te houden want ik geloof dat ik wel drie van die verpakkingen kon gebruiken als ik mijn hele haar wilde insmeren. Uiteindelijk heb ik dus mijn hele staart ingesmeerd en een knot gedraaid van dit gedeelte. Ik zal dan ook de meerwaarde er niet van in om ook nog eens de cap op te doen, dus deze heb ik in de verpakking gelaten. 

Conclusie over de handigheid/het gebruik: niet handig, te weinig voor mijn haar en ik zie de meerwaarde van de cap niet. 

Resultaat

Uiteindelijk heb ik de olie zo'n 3 kwartier laten intrekken en nog een lekker maskertje op mijn gezicht gedaan. Na zo'n drie kwartier stapte ik onder de douche om alles uit te spoelen en toen voelde ik wel echt dat mijn haar (de staart) heel zacht was en een goede boost had gehad. Dit was ook de bedoeling natuurlijk want leuk dat rode haar en dat verven maar het is niet echt heel goed voor je haar. 

Eindconclusie

Het is fijn spul, alleen veel te weinig voor een lange/volle bos en onhandig in gebruik. Ik heb dan liever de tube vorm van de Kruidvat eigen merk daar leg ik er drie van in het warmte water en die zijn veel gemakkelijker in te brengen op die manier. Zie hieronder de afbeelding van de maskers die ik bedoel, deze hoeven overigens ook maar een veel kortere tijd in je haar. 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.