Andrélon 'kleur' haarmasker

Gepubliceerd op 24 april 2021 om 19:53

De corona betekende niet alleen geen terrassen en voornamelijk thuis zitten, maar ook géén kapper. Geen nieuw kleurtje (tenzij je het zelf doet), geen frisse nieuw kapsel en dat voor een langere tijd. 

Hierdoor worden mensen vindingrijk en gaan ze op zoek naar alternatieve en juist dat heeft Andrélon goed benut door een nieuw product op de markt te brengen. 

Het kleurhaarmasker, in 7 verschillende kleuren, voor ieder iets wils om je haarkleur een 'boost' te geven. 

En zo ook ging ik enthousiast naar de Trekpleister waar ze in de aanbieding waren voor 50% korting om een kleurtje in te slaan. Ik besloot te gaan voor de rode kleur.

De fles stond al een weekje in de badkamer maar ik was er nog niet aan toe gekomen om hem echt te gebruiken en de gebruiksaanwijzing goed door te nemen en dat bleek maar goed ook. 

Ik vertelde tegen een tante dat ik hem wilde gaan gebruiken en deze trok direct een gezicht van paniek en gaf aan NIET DOEN, NIET DOEN. Er bleken allerlei artikelen geplaatst te zijn over het gebruik van dit product en kappers die letterlijk met de handen in het haar zaten om de 'nieuwe' kleur weer uit het haar te krijgen. En dan heb ik het niet over glanzend rood, maar over roze, blauw, paars en groen. Het schijnt nogal een effect te hebben als je, je haar na de behandeling wil verven en ik als wispelturige die jaarlijks wat anders wil qua haarkleur smeer er geregeld een kleurtje in of wat highlights dacht dit gaat mij niet gebeuren. Ik ga eerst naar eens op onderzoek uit! 

In eerste instantie zag ik veel berichten voorbij komen op facebook van kapsalons. Maar er verschijnen steeds meer berichten en ook op tv zie je het een en ander voorbij komen. 

In een interview vind ik het volgende:

'Het gebruik van het specifieke kleurmasker gaat niet bij iedereen meteen fout. ,,Als je het product gebruikt voor je huidige haarkleur, gaat er niet meteen iets mis", vertelt Arjan Bevers van Avanti Kappers in Helmond. ,,Maar wie blond haar heeft en een masker voor bruin haar gebruikt, loopt de kans dat het goed fout gaat."' Voor het volledige artikel verwijs ik je door naar onderstaande roze button (onderaan artikel) waar je ook foto's vind van een gebruiker van het product. 

Deze berichten hebben wij doen besluiten om dit product niet te gaan gebruiken, hij zal hier ongeopend in de kast blijven staan en uiteindelijk in de prullenbak belanden ben ik bang. Ik zie nu op de website van Andrélon dat ze zelf ook een statement hebben geplaatst, wil je deze lezen, dan verwijs ik je door naar onderstaande roze button genaamd : 'statement Andrélon) 

Ik zeg maar zo een gewaarschuwd mens telt voor 2. Trek je eigen conclusie en mocht je het al gebruikt hebben en binnenkort naar de 'echte' kapper gaan: geef het ze in ieder geval door, dat je het product gebruikt hebt, want een groene of paarse coupe is maar voor een enkeling een succes!  

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.