Het ideale cadeau : 'Mijn vriendenboekje'

Gepubliceerd op 3 april 2021 om 14:07

Ik was laatste bij een vriendinnetje toen de postcode voor de deur stond. Hij bracht een pakketje wat ze direct uitpakte, nieuwsgierig als ik ben keek ik met haar mee. Het was een cadeau voor haar zusje die 30 jaar wordt en ik was er direct verliefd op, een super leuk cadeau en idee!

Wat is het? 

Wat is het? hoor ik je denken, nou een vriendenboekje maar dan niet die je invult als je nog een klein meisje of jongetje bent maar die je nu invult. Je kunt deze aanmaken voor allerlei gelegenheden.  Een trouwerij, babyshower, verjaardag, familiefeest noem het maar op. 

Hoe werkt het?

Je gaat naar de website : https://mijnvriendenboekje.nl daar maak je een account aan. Je kiest vervolgens een gelegenheid. Zie hieronder enkele voorbeelden. 

Vervolgens verschijnt er een samengestelde vragenlijst voor deze gelegenheid. De eerste 5 vragen staan vast en kan je niet aanpassen maar de andere vragen kan je aanpassen, dit geldt ook voor de volgorde van de vragen. 

Vervolgens kan je aan de slag met de boekstijl (die afbeelding hierover). Er zijn 6 verschillende boekjes, ook de binnenkant is per boek anders, De ene wat is wat drukker en voller dan de andere. Als laatste kies je het kafttype en maak je een account aan op je eigen e-mailadres. 

Op dat moment kan je aan de slag met de genodigde, je vult iedereen in die je mee wilt laten doen. Hoe meer mensen er meedoen hoe lager de kosten worden. 

Je kan er vervolgens ook voor kiezen om nog wat leuke extra fotopagina's in toe te voegen. Per fotopagina betaal je ook een klein bedragje. 

Als alle genodigde erin staan dan kan je de uitnodigingen gaan versturen. Hiervoor heb je van iedereen een volledig naam en e-mailadres nodig. Je kan in de uitnodiging uitleggen wat de bedoeling is maar op zich is het vrij gemakkelijk.

Men volgt gewoon de instructies in de e-mail vult de vragenlijst in en voegt 2 foto's toe. Een van zichzelf en een met een leuke herinnering, of een foto met de persoon die het boekje cadeau krijgt. 

In de uitnodiging vul je ook een einddatum in (deadline), het systeem stuurt vanzelf enkele herinneringen. 

Als iedereen de vragenlijst ingevuld heeft, wat dan? 

Dan kun je als hoofdorganisator alle lijstje inzien en controleren. Zodat er géén dubbele foto's in komen of de kleine spelfoutjes er nog uitgehaald kunnen worden. 

De volgorde van de genodigde en de fotopagina's kunnen dan nog aangepast worden zodat het perfect wordt. Verder wordt er een inleiding geschreven door de hoofdorganisator waar ook een foto van de ontvangen geplaatst kan worden. 

Let op! Bestel op tijd

De levertijd is namelijk 7 dagen, dus zorg dat je hem op tijd binnen hebt. Het wordt geleverd in een leuk mapje in een stoffen tasje, inpakken is dus niet eens nodig. 

Kosten? 

Dit ligt aan het aantal mensen dat er meedoen, hoe meer mensen hoe lager de kosten. Wij waren met de hele familie voor een familieboekje (16 personen) en een aantal fotopagina's rond de €4,00 euro kwijt (inclusief verzending). 

Om een beeld te krijgen van hoe het eruit ziet, vind je hieronder een voorbeeldpagina: 

Ik ben echt groot fan van deze boekjes. Wij hebben er al een gemaakt voor de oma van Jeroen die 80 werd en zijn nu met een boekjes bezig voor mijn opa en oma die 60 jaar getrouwd zijn! Echt een dikke aanrader! 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.