'Oh my hair gummies'

Gepubliceerd op 1 mei 2021 om 14:40

Ineens waren ze daar de hair vitamines, je zag ze overal en ook de Kruidvat bracht een 'gummie' op de markt voor een prijs waarvan je denk, daar wil ik het wel eens voor proberen. 

Aangezien ik mijn halve 'pruik' aan het verliezen was, vanaf 3 maanden na de bevalling (zie blog 'help waar is mijn haar' onder #momlife dacht ik, ik geef het een kans en ga het proberen. 

Mijn ervaring

In de aanbieding kocht ik 3 potten van 60 gummies per pot en slikte ik netjes elke dag 2 gummies. De eerste keer was even wennen want het leek wel of ik 'snoep' had gekocht. De bekenden gummiberen van Haribo. Deze  vorm hebben ze namelijk alleen het is een wat grotere versie. Daarnaast smaken ze ook mierenzoet, in het begin vond ik dit wel lekker maar naar mate ik ze langer slik ging dit te tegen staan. Ik neem de vitamines namelijk in, in de avond na het tandenpoetsen of 's morgens voor het tandenpoetsen. Beide geen succes want doe je het erna dan kan je gevoelsmatig je tanden opnieuw poetsen en doe je het ervoor in de ochtend (dan lijkt het wel of je de dag start met een handje snoep). 

Na 4 maanden

Ik ben nu bezig met de laatste pot (meer dan de helft is op) en heel eerlijk ben ik blij als ze op zijn en zal ik ze niet opnieuw kopen. Dit omdat ik het gevoel heb dat ik 'snoep' aan het eten ben en het weinig voor mijn haar doet. Het blijft maar uitvallen en ik merk niet dat de kwaliteit van wat ik nog heb verbeterd door het gebruik van de gummies. 

Misschien komt het omdat ik de 'goedkopere' variant slik maar ik ben geen fan. Ik ga dus toch op zoek naar een andere manier op mijn oude vertrouwde haardos terug te krijgen. 

Momenteel ben ik gestart met een nieuwe tip die ik kreeg van een vriendin namelijk ''knoflookshampoo'. Hierover later meer! 

 

Rating: 1 ster
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.