Anti haargroei serum - Kruidvat

Gepubliceerd op 19 mei 2021 om 20:23

Enkele weken geleden zag ik een nieuw product in de Kruidvat folder staan : Face en Body anti-haargroeiserum. Als bijna scheerverslaafd in zomer, winter.. eigenlijk elk seizoen was ik hier wel benieuwd naar. De prijs was ook prima om het product eens te proberen. €3,49 ik betaald. 

Vol goede moed ben ik aan de slag gegaan met dit product, er stond duidelijk vermeld dat je na 2 weken resultaten zou gaan zien/voelen. Het zou de haartjes zwakker en zachter maken na een behandeling van 2 weken. 

• Na 2 weken tot 33% haarvermindering*
• Na 5 weken tot 55% haarvermindering*

Gebruiksaanwijzing : 'Hoe gebruik je het Kruidvat Face & Body Anti-haargroei Serum? Breng het serum gelijkmatig aan op je gezicht (rond je mond en kin), lichaam, oksels, armen, benen en bikinilijn ná het ontharen. Eén druppel van het serum is voldoende per lichaamsdeel. We raden je aan het serum na iedere ontharing te gebruiken.'

Ik gebruik eigenlijk regelmatig oliën uit dezelfde flesjes van de Kruitvat om mezelf in te smeren dus dat beviel direct. Ik vind de manier van doseren in deze flesjes vooral handig en hygiënisch. 

Aangezien ik zo goed als elke douchebeurt wel scheer omdat ik van gladde en kaal hou (lees: wat klinkt dat apart in deze context, haha). Ik ben begonnen met : de schaamstreek, mijn benen en mijn oksels. Met mijn onkels ben ik al snel gestopt omdat ik na mijn zwangerschap sowieso sneller zweet en ik geen deo over het serum heen durfde te doen. Dit betekende voor mij veel transpireren, ik ben dus snel weer over gegaan op deo. Mijn benen en schaamstreek heb ik wel netjes volgehouden. Heel eerlijk had ik door mijn enthousiaste scheermes gebruik het fles er behoorlijk snel door heen. In totaal heb ik denk ik 4 weken met het potje gedaan. Ik vond het lekker uitsmeren en prima ruiken alleen bij mij heeft het binnen deze 4 weken totaal geen verschil gemaakt. De haren waren nog net zo snel terug en voor mij gevoel ook echt niet zachter dan normaal. Ik heb het flesjes dus netje opgemaakt maar het geen waar ik hem voor besteld had deed hij helaas niet. 

Echter heeft mijn zusje hem dezelfde tijd als ik gekocht en is er mee begonnen en zij wordt het wel een succes en had na 2 weken al het gevoel alsof de haartjes zachter waren. Wellicht verschilt het dus per persoon. 

Voor mij geen herhaling van dit haargroei serum, ik hou het wel gewoon bij scheren al ben ik wel fan van de andere oliën (gewone) van de Kruidvat om je lijf mee in te smeren echt een van mijn favorieten:  de amandel versie <3!

Rating: 4 sterren
2 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.