Sommige producten moet je gewoon eens proberen, je ziet van alles voorbij komen en de ene hype na de andere vliegt je om de oren op bijvoorbeeld tiktok. Ik ben iemand die altijd wel nieuwsgierig is maar wel kijkt wat voor mij ook echt interessant is. In dit onderdeel vind je verschillende reviews voor producten! Ik ben gelukkig ook erg wispelturige van rood naar blond naar bruin haar, van mooie bruine benen tot ik smeer er niks meer op.. van 1 keer in de week waren wassen naar elke dag.. en dan heb ik het nog niet eens over hoe beïnvloedbaar ik ben voor sluikreclame en alle kwaaltjes

die ik heb waar ik van alles voor uitprobeer. Wie weet 

(olie)haarmasker Action + cap!

Een tijdje geleden zag ik deze verpakking liggen bij de Action en kokos doet het eigenlijk altijd wel goed bij mij zowel in eten, als de geur als ik beautyproducten. Het bleek een masker te zijn met olie voor in je haar wat je op kunt warmen, in je haar kan smeren om er vervolgens een cap omheen te doen. Klinkt goed voor een avondje beauty, dus belande hij in mijn winkelmandje, voor de prijs hoefde ik hem overigens ook niet te laten liggen! 

Lees meer »

Een lekker bruin kleurtje! - Bondi Sands

Dit jaar besloot ik ik wil dit jaar nou eens echt bruine benen gewoon vanaf het moment dat de rokjes en jurkjes weer aankomen en ik ga me er eens goed in verdiepen. Vorig jaar ben ik aan de slag gegaan met het TAN water van de Action wat overigens ook prima werkt maar toch kreeg ik het voor elkaar om af en toe een heel stuk te enthousiast in te smeren waardoor het half oranje uitsloeg en waar het nou aan lag ik weer het niet maar de ene keer was het prachtig en de keer erna was het een grote gevlekte bedoeling. Toch heb ik doorgezet en eerst de fles van de Action opgemaakt maar toen hij bijna op was ben ik mijn zoektoch op internet gestart en gaan zoeken naar een wat duurdere variant. 

Lees meer »

Nachtmasker (gezicht) HEMA

Een tijdje geleden ging ik naar mijn schoonzusje om mijn vriendje snor weer eens te laten wegharsen, ook zo'n leuke overblijver van 2 zwangerschappen. Kin haren van een meter, dat je denk waar komen ze vandaan en om de zoveel weken een héérlijk vrouwelijk snorretje wat je toelacht. Nou is mijn schoonzusje schoonheidsspecialist en wil zij af en toe helpen bij de ontvachting. Dus was ik even snel in haar salon, ze vroeg me zou ik even je gezicht reinigen en een nachtmasker op doen.. Een nachtmasker dacht ik klinkt goed maar moet ik dit ook weer afwassen.. nee vertelde ze mij die kan je gewoon laten zitten. Zo gezegd zo gedaan, twee verschillende potjes en mijn gezicht voelde weer helemaal fris en fruitig. Nieuwsgierig als ik was ging ik even op het merk wat mijn schoonzusje verkoopt zoeken naar verkoopprijzen en je schikt je af en toe rot hoe duur sommige producten zijn. Nou ben ik ook gewoon een krent en geef ik het liefste zo weinig mogelijk uit.. Zo ging ik op zoek naar een alternatief, want bijna alles is toch wel in een budget variant te vinden. 

Lees meer »

TAN water - Bruine benen zonder zon?

Elk jaar weer, als het voorjaar begint, begint mijn goede voornemen. Dit jaar ga ik echt een keer lekker bruin worden en mooie bruine benen krijgen. Bij de eerste zonnestralen lig ik te bakken maar dan na 5 minuten ben ik er al klaar mee! Ik kan er namelijk helemaal niet tegen, dat bakken in de zon. ten eerste verbrand ik altijd als een malle, lig ik een keer in de zon val ik in slaap en verbrand ik zo hard dat je dat de hele zomer blijft zien. Ik ben gewoon echt niet gemaakt voor de zomer, heerlijk maar niet te lang. Nederland is veel te benauwd, en mijn seizoenen zijn nou eenmaal de herfst en winter. Maarrr... heb ik dan een leuk jurkje of een mooie rok aan, dan kijkt men eerst naar die twee witte melkflessen en dan pas verder. Dat kan toch niet? Ik lijk wel zo'n Engelse, met mijn blanke huidje. 

Lees meer »

Review : Baby crème van 'don'ttellmum'

Via een winactie op Instagram won ik enige tijd geleden een prachtig pakket (samen met mijn zusje) van don'ttellmum. Ik was nog niet bekend met dit merk (niet eens van gehoord) maar ik was wel op zoek naar een goede ''rode billen crème' die wat minder poes pas bevatten. Ik merkte namelijk dat sudocreme niet echt hielp wanneer Jeppe zijn billetje kapot had. In een van de gratis zwangerschapsboxen had ik een crème gekregen van VSM (met Calendulan) die ik heel fijn vond maar helaas was deze niet meer te koop. 

Lees meer »

Onderhuidse puistjes en Tea tree

Er is niets zo vervelend als onderhuidse puistjes. één je ziet gewoon een rode vlek en twee ze doen gewoon zeer! Op een gegeven moment (vooral net na het stoppen met de pil) had ik er veel last van, voornamelijk op mijn kin en kaaklijn. In het begin probeerde ik ze elke keer uit te knijpen maar ik heb er nu wel van geleerd dat dit echt niet werkt en het alleen maar verergerd. Verder heb ik van alles geprobeerd.. goed schoonmaken met verschillende doekjes, rozenwater, dagelijks reinigen, scrubben, knoflook en tandpasta erop. en hielp er iets van?  Nee, het hield allemaal niks. 

Lees meer »

Rode bultjes op je bovenarm 'Keratosis Pilaris'

Die rode bultjes op je bovenarmen, veel mensen herkennen dit en hebben hier last van. Ik weet niet anders dan dat ik deze bultjes heb en wist tot verkort niet eens dat dit een  aandoening is die zelfs een eigen naam draagt. De naam van deze aandoening is : 'Keratosis pilaris '. Klinkt een stuk serieuzer dan rode bultjes vind je niet? 

Lees meer »

'Lotties' menstruatie-ondergoed

Je hoort het steeds meer, duurzame alternatieven en minder gebruik van plastic. Zo ook zijn er nu steeds meer alternatieven voor als je als vrouw/meisje menstrueert. Want een week lang al die flappen in je broek levert maandelijks wel neen beetje rotzooi op. Zo ook ging ik op zoek naar een alternatief. 

Lees meer »

Anti haargroei serum - Kruidvat

Enkele weken geleden zag ik een nieuw product in de Kruidvat folder staan : Face en Body anti-haargroeiserum. Als bijna scheerverslaafd in zomer, winter.. eigenlijk elk seizoen was ik hier wel benieuwd naar. De prijs was ook prima om het product eens te proberen. €3,49 ik betaald. 

Lees meer »

'Oh my hair gummies'

Ineens waren ze daar de hair vitamines, je zag ze overal en ook de Kruidvat bracht een 'gummie' op de markt voor een prijs waarvan je denk, daar wil ik het wel eens voor proberen. 

Lees meer »