Eropuit: Theater Peppa Big

Gepubliceerd op 23 mei 2024 om 10:00

Moederdag, dit jaar gingen we gezellig naar het theater, ik kreeg van Jeroen en de kindjes kaartjes. Dus gingen we gezellig met zijn drieën naar het theater in Tiel. Ik kreeg eerder een voucher voor het tweede kaartje gratis dus we betaalde maar voor twee kaartjes met zijn vieren. De eerste keer dat we echt met zijn drieën gingen,  best wel leuk!

Het was een vrolijke voorstelling van een uurtje, met poppen en echte mensen (één als personage en meerdere die de poppen bestuurde). Het was een voorstelling waarbij ze vanuit de school op schoolreisje gingen (kamperen) veel liedjes en lessen werden hierin verwerkt. 

Wat vonden de kindjes?

Fien vond het helemaal geweldig, wel een beetje spannend maar af en toe op schoot was helemaal prima. Jeppe was iets minder onder de indruk (leek) maar die vond het toch ook wel erg leuk al vond die het geluid gewoon erg hard. Hij vroeg na een 20 minuten of hij niet oorbeschermers op moest doen. Verder wilde hij veel snoepjes en vond hij het leuk om juist als alle kindjes uitgeroepen waren nog even een gil te geven. Ondanks dat je op dat moment denkt dat hij het niks vind omdat die tijdens de voorstellen ook gewoon 3x vraagt of we met de auto naar huis gaan maar de weken erna heeft hij het toch meermaals over de voorstelling gehad en gevraagd of we nog een keer gaan. 

Nieuw theaterseizoen, RIV THE KID en nieuwsbrieven!

Afgelopen week starten de kaartverkoop van het nieuwe seizoen, hier bestelde ik opnieuw voor de kindjes enkele kaartjes. Ik hou zelf toch wel van wat kleine voorstellingen en ik heb Jeppe en Fien (RIV the kid leden gemaakt. hierover vind je meer info op de pagina van het Agnietenhof (https://www.agnietenhof.nl/rivthekid/algemeen/) je krijgt dan 10% korting op voorstellingen en een stempel en bij een volle stempelkaart weer extra voordeel. 

Daarnaast heb ik me aangemeld voor de nieuwsbrief (al een tijdje) van het Agnietenhof, waarom weet ik wanneer het nieuwe theaterseizoen begind en wordt ik op de hoogte gehouden van voorstellingen die komen, ik vind het ideaal! Dus denk je, hoe weet je wanneer deze voorstellingen zijn? Meld je aan bij theaters in de buurt voor nieuwsbrieven. 

Het is dan aan het begin van het seizoen wel even aftikken (gisteren meer dan €200,00 euro afgetikt) maar dan heb ik wel verschillende kaarten tot volgend jaar oktober. Dan heb ik zowel kindervoorstellingen als voorstellingen voor volwassen (met zusje en Jeroen). \

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.