Dikkie Dik de musical, de eerste keer voor Fien!

Gepubliceerd op 24 februari 2024 om 10:00

Vorige weekend gingen we voor de eerste keer naar het theater met kleine Fien. Jeppe is al een aantal keer geweest maar nu was Fien toch echt aan de beurt met bijna twee jaar op de teller. 

Daar gingen we dan met zijn tweetjes naar het Agnietenhof om 10.00 uur 's morgens begon de show op een zondag. Het was een soort 'kinderochtend' met verschillende activiteiten. Zo was er ook een voorstelling van 'Coco kan het' en andere kinderactiviteiten. Ze hadden dus ook een hele hal ingericht voor kleintjes. Ze konden spelen in een 'moestuin', je laten schminken, kleuren, knutselen en een grote puzzel maken met allerlei dieren erop op een wand, Het was een drukte van jewelste maar ze vond het wel wat, mijn kleine meid. 

Vervolgens werden we opgeroepen naar de zaal te komen, wij naar boven een verhoging gescoord (waren er genoeg) en zitten maar. Fien keek haar ogen uit. Ze vond het ook wel een beetje spannend, maar met wat lekkers en een speentje ging het helemaal goed.

Ik vond het zo'n schattig gezicht dat kleine meisje in een grote stoel (zie hieronder). De voorstelling begon en er werd eigenlijk niet in gepraat. Er werd wel muziek gedraaid en geluiden gemaakt maar niet gesproken. Het betrof een groot wit doek met een scheur in het midden waar van alles uit kwam en waar van alles op getekend werd wat tot 'leven' kwam. Uiteraard zat hier Dikkie Dik ook bij, echt een leuk concept en Fien keek hij ogen uit en riep elke keer 'keer, keer.. ' waarmee ze nog een keer bedoeld. Na een 40 minuten was ze het wel echt zat en hielp een cracker ook niet meer, dus toen het na 45 minuten afgelopen was dat ook echt prima en lang zat voor Fien. Je kon vervolgens beneden nog spelen alleen Fien was echt moe en slaaps morgens nog dus wij gingen lekker op huis aan waar ze papa uitgebreid vertelde wat er allemaal was gebeurd.

Kortom, Dikkie Dik is echt een leuke voorstelling voor een kleintje van bijna 2. Niet te ingewikkeld, uitdagend, spannend maar ook lekker vrolijk. Wij vonden het een succes en boekte direct daarna een iets groter show namelijk Peppa Big waar ook papa en Jeppe mee naartoe gaan. Gezellig met zijn viertjes op moederdag! 

Leuk dat je hier even kwam lezen en ik wens je een hele fijne zaterdag (weekend toe)!

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.