WELKOM 2024

Gepubliceerd op 19 januari 2024 om 20:00

Hoooi, daar ben ik weer in het nieuwe jaar, 2024! Even een radiostilte hier maar die kennen jullie wel van me en ik had echt even nodig om in2024 te landen en op gang te komen. Heel eerlijk zijn we ook al 2 maanden aan het kwakkelen met onze gezondheid, we gaan van griep naar griep naar griep. 40 graden koorts is momenteel geen uitzondering en zodoende had ik even wat rust nodig de afgelopen weken. De kerstvakantie (die overigens weer mega snel om was) kwam dus als geroepen maar ook de eerste weken van januari had ik nodig om even 'op adem' te komen.

en zo tikt de tijd door en zitten we alweer op 18 januari 2024. Momenteel met nog steeds een volle neus, een kuchje en een ontsteking hier en daar maar ach... je kunt niet alles hebben.  Hoe bekijken we het als geen goed begin of als dan hebben we het maar alvast gehad. 

Londen

Ik ben net weer enkele dagen terug in het land, ik heb namelijk een enorm mooie trip gemaakt naar Londen voor de verjaardag van mijn vader (60 jaar) samen met mijn zusje naar de Studio's waar de films van Harry Potter zijn opgenomen. Echt wat een belevenis was dat maar daarover later meer, ik ben in ieder geval weer (méér) opgeladen en klaar voor de start van 2024. 

2024

Een jaar waarin ik van alles wil maar ook terug wil naar de basis. Ik heb op de laatste dag van 2023 dan ook een heerlijk middagje gepland voor mezelf waarbij ik een Visualboard heb gemaakt van/voor/over 2024. Wat ik graag meer aandacht wil geven en wat juist minder. Waar voor mij de speerpunten liggen en welke (slechte) gewoontes ik graag zou willen afleren. Zien hoe het is geworden? Hieronder vind je de 2 boards (ja sorry, 1 was niet genoeg dus ik dacht jooohhh dan doe ik er toch gewoon 2, wie zegt dat, dat niet mag). 

Verder wil ik dingen gaan doen waar ik plezier in heb. Heb ik ergens geen zin in dan wil ik sneller nee gaan zeggen en voor mezelf kiezen, want ik heb dat gewoon nodig. Grenzen trekken en positiviteit aantrekken zijn dus de grootste pijlers momenteel. Hoe wat waar, is me nog niet helemaal duidelijk maar daar komen we vanzelf. Het begin is er en we hebben nog tijd genoeg in dit jaar om dit verder uit te werken. Waar ik wel van de week achter ben gekomen is dat een van de dingen waar ik echt blij van wordt kringlopen is en dat dit echt een hobby van me is geworden, lekker struinen met de kindjes of met mijn moeder en leuke dingen scoren. Dit is iets waar ik verder mee aan de slag ga en wat ik wil gaan uitbreiden met een leuke informatieve instagram pagina waar ik ook wat pareltjes op wil gaan aanbieden omdat mijn huis zo onderhand helemaal vol wordt. Lijkt het je leuk om me daarin te volgen, ga dan naar mijn pagina : @merelskringloopwereld en tot snel! 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.