Mini geld via : de app 'Woolsocks'

Gepubliceerd op 17 februari 2024 om 09:00

Ik lees regelmatig blogs over financiele onderwerpen.  Hoe haal ik net wat meer uit mijn geld en hoe let ik goed op de kleintjes. Ik ben altijd bezig met geld besparen en toch het maximale eruit te halen. 

Zo kwam ik een tijdje geleden een blog tegen over 'mini' geld zoals ze het zelf noemen. Het is een app, genaamd 'Woolsocks'.   

 

Ik heb echt heel veel recensies gelezen voor ik het aandurfde maar ben toch op en heb hem gedownload. 

Wat kan je in deze app?  

In deze app krijg je hele kleine percentages terug van bedragen die je hem uitgegeven bij aangesloten bedrijven. Waarom ik het spannend vond? Je koppelt deze app aan je bankgegevens, dat vond ik toch wel een beetje spannend. De app leest op die manier uit waar je artikelen hebt gekocht en zo bepaald deze je cashback. 

Reken jezelf niet rijk, het gaat echt om kleine bedragen maar het is toch leuk!

Winkels die meedoen? Hieronder een kleine greep uit een aantal winkels waar ik ook geregeld kom: 

  • Kruidvat
  • Jumbo
  • Action
  • Etos
  • Lidl
  • Hema

maar deze winkels doen ook mee : Dille en Kamille, Hunkemoller, Mediamarkt, Bol.com, ONLY, Vera moda, Bakker Bart, Sascha, Sissy boy, Plein, Otto, Shein, thuisbezorgd en nog veel meer.

De winkels bepalen zelf welk percentage je terug krijg en wel maximum hier aan zit, dit vind je allemaal terug in de app. En het mooie is je bankrekening wordt automatisch uitgelezen dus betaal je met de pin dan krijg je dit automatisch. 

Wat kan de app nog meer?

De appt maakt inzichtelijk welke uitgaven je hebt gedaan en aan welke zaken. Zo maakt hij je vaste kosten inzichtelijk bijvoorbeeld aan de hypotheek maar ook abonnementen en er worden persoonlijke deals aangeboden.

Je kan er voor kiezen om direct uit te laten betalen of om het op te sparen, dan heb je om de zoveel tijd een klein bedragje bij elkaar.

Het kost niks, maar ik laat hem lekker op mijn telefoon staan en af en toe heb ik er een klein bedragje bij. 

Waarom zou je het niet proberen? 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.