Zon? Benen scheren, mijn favoriete (BIC) mesje!

Gepubliceerd op 6 mei 2024 om 10:06

Van de week was het weer eens twee dagen 'lente/zomer' en dat betekende jurkjes en rokjes aan en blote benen. Voor sommige dames betekend dit niks maar voor andere dames betekend dit dat de wintervacht er weer af mag. Ikzelf heb een tik dat ik alles graag altijd het hele jaar door glad en kaal wil hebben van mijn oksels tot mijn tenen, dus het scheermes krijgt bij mij nooit vakantie maar wellicht bij andere (wat ze helemaal zelf moeten weten) wel! 

Je ziet natuurlijk van allerlei artikelen voorbij komen van scheermesjes, schuimen, crèmes voor ervoor en erna, ontharingsserums, ontharing crèmes, laseren, ontharingsapparaten.. noem het maar op.  Ik probeer oprecht van alles uit maar eerlijk is eerlijk ik kom toch elke keer weer bij hetzelfde product uit. 

Mijn favoriet 

Ikzelf ben eigenlijk al sinds jaar en dag dat ik begonnen ben met scheren bij één vaste favoriet gebleven. Namelijk: BIG mesjes. Nou denk je bij BOC misschien wel direct aan pennen maar ze maken dus ook al jaren scheermesjes. Toen ik een jaar op 16 was werden deze in Nederland in een keer uit de verkoop gehaald, echt zoooo balen maar ik had een leger van mensen om me heen die wisten dat als ze bijvoorbeeld in Oostenrijk deze mesjes zagen hangen dat ze gelijk 5 zakjes mee mochten nemen. Zo heb ik een keer tijdens een skivakantie een hele voorraad ingeslagen en stond ik te dansen als een klein kind toen ze daar hingen. En toen een paar jaar geleden waren ze ineens weer verkrijgbaar in Nederland en sinds die tijd hangen ze gewoon weer overal, hoe fijn is dat. 

Wat is er zo fijn?

Het zijn hele fijne lichte mesjes, je hebt er 5 is een zakje met verschillende kleurtjes. Ze zijn klein van stuk en liggen goed in de hand. Omdat ze zo smal zijn kan je daarom gemakkelijk overal langs. Verder zijn ze best wel lang scherm, je kunt ze gemakkelijk uittikken (geleerd van vaders om de haartjes eruit te krijgen). Verder zijn ze gewoon goedkoop waardoor je ze eventueel ook gemakkelijk en snel kunt vervangen. Je kunt ze kopen is zakjes van 5 en zakjes van 8 stuks. 

Hoe omschrijven ze zichzelf  'De twin lady mesjes van BIC hebben een dubbel mesje in hoogwaardig roestvrij staal om precies te kunnen scheren. Samen met de smalle scheerkop wordt het gemakkelijker om gevoelige scheerzones te kunnen bereiken. Het scheermes heeft een korte handgreep in polystyreen. Op deze manier heb je de controle en kun je het mesje gemakkelijk hanteren'.  Nou denk je misschien is dat weggooi aspect wel zo duurzaam, nou heel eerlijk omdat de mesjes zo lang goed blijven gooi je ze niet zomaar weg, je kan er dus echt wel lang mee doen! Ik heb toen ze niet verkrijgbaar waren in Nederland echt lang mee gedaan per mesje en dat ging prima. Pak je dan een nieuwe dan denk je wel.. oké dit gaat wel iets gemakkelijker maar hij scheerde nog prima hoor! Ligt bij ons ook altijd in de douche en gaat ook niet snel roesten van het water. Echt een dikke en goedkope tip om je (onder andere) benen lekker zacht en glad te houden wanneer je dit wilt. 

Wat kost dat?

Nou daar hoef je ze al helemaal niet voor te laten liggen want ik vond al een zakje met 5 voor €2,00 euro op het internet en bij de Kruidvat zijn ze €3,89 voor 8 stuks. 

Conclusie

Heb je geen zin om veel geld uit te geven maar vind je het wel belangrijk om er lekker glad bij te lopen in zomer en/of winter probeer dan deze eens. Na jaar nog altijd mijn favoriete mesjes! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.