Een 'Surprise package' van Ammehoela

Gepubliceerd op 2 mei 2024 om 13:54

26 april 2024,

Ik heb vandaag iets gedaan wat helemaal niet bij me past ik heb twee verassingspakketten besteld voor de kindjes van het merk Ammehoela. Een super mooi kindermerk, met prachtige kleding. Kwalitatief goed en wat aparter.  Ik vind het alleen zo ontzettend duur, al blijft het wel echt heel mooi! Nu was ik 's morgens aan het scrollen en kwam ik ineens een actie van ze tegen. Een verassingspakket wat als volgt werd gepromoot: 'Pakketten gevuld met toffe items uit vorige collecties, samples & unieke parels'

Wat houdt het in?

  • 5 artikelen, je weet niet wat van het merk Ammehoela voor €45,00 euro. Je geeft alleen de maat door en dan.. wordt je verrast. Je kies voor een jongen of meisje, het seizoen en de maat en verder is het echt afwachten. 

Ik besloot het  gewoon eens te proberen, een pakket voor Jeppe (maat 86-92) en een voor Fien (74-80), voor de zomer. 

30 april 2024

Besteld en geannuleerd

Ik bestelde zoals gezegd dus twee pakketten en kreeg nog enkele reclame mails dat deze actie liep. Vervolgens krijg ik 4 dagen laten een e-mail dat het jongenspakket niet leverbaar is en dat ik een tegoedbon krijg van 5 euro voor een volgende bestelling. Ik baalde uiteraard als een stekker en trok de stoute schoenen aan om te vragen om gratis verzending i.p.v. een cadeaubon. Ik kreeg direct antwoord terug dat ze dit in orde gingen maken, dit verzachte toch enigszins de teleurstelling. Het meisjespakket werd wel die dag direct verzonden.. dus nog even geduld en dan kan ik gaan unboxen! 

2 mei 2024

Vandaag het pakketje binnen gekregen voor onze Fien in een mooie zak met een leuke stikker erbij en maar liefs 6 artikelen (ééntje extra dus).  Het betroffen vier shirtjes en twee broeken. Het betrof een lange broek (flared, met zwarte letters en kokosnoten) en een korte broek (panterprintachtig), één blouse (roze) één shirt met spaghetti bandjes (oranje), één croptop met spagetti bandjes (wit met groen) en één shirt met korte mouwen (geel). De kaartjes zaten er nog aan en opgeteld komen deze artikelen samen op ongeveer €180,00 en dat terwijl ik er maar €45,00 voor betaald. Hieronder een foto van alle artikelen:  

Mijn  mening?

Ik vind het een goede deal al vind ik de artikelen niet mega bijzonder, in de collecties die ik voorbij heb zien komen heb ik veel apartere dingen gezien dan wat ik binnen heb gekregen, ik vond het vooral heel basic. Daarnaast jammer dat er geen jurkje of rokje bij zat, maar 4 shirts. Ondanks dat is de kwaliteit van de producten echt goed dat kan je direct zien en het zijn ondanks dat het basic is wel leuke artikelen. Ik vind het enorm jammer dat ik het jongenspakket niet heb ontvangen want dan kon ik net wat beter vergelijken maar voor nu ben ik echt dik tevreden met deze deal! 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.