Review : Sunny Mummy, de pow(d)er boost voor elke vrouw!

Gepubliceerd op 3 april 2023 om 14:06

Enige tijd geleden won ik een prachtig pakketje via Instagram van Sunny Mummy. Vandaag een review over deze mooie product! 

Wie of wat is Sunny Mummy?

Sunny Mummy heeft enkele Superfood pow(der) mixen ontwikkelt om drukke vrouwen te ondersteunen met energie en weerstand. De missie van Sunny Mummy is om vrouwen te helpen en te inspireren om gezond en actief te zijn zodat zij zich ook echte een supervrouw voelen! De Pow(d)er mixen zijn gemaakt van gevriesdroogde fruit en groenten. Door het vriesdroogproces blijven 97% van de voedingsstoffen behouden en kunnen de mixen lang bewaard worden! Daarnaast wordt het hele fruit of de hele groente gebruikt, inclusief schil. Hier zitten doorgaans de meeste voedingsstoffen in.

Door de poedervorm zijn de mixen eenvoudig toe te voegen aan eigenlijk alle maaltijden. Je roert ze in een handomdraai door je yoghurt of ontbijtgranen heen! Maar je kunt er net zo gemakkelijk koekjes of een bananenbrood mee bakken, verwerken in je wafels of pannenkoeken. Smoothie maken? Geen probleem, je voegt de mixen zo toe. Ook gebruik ik ze in pompoensoep, salade dressings en in toppings. Het leuke is dat de oprichtster Jayde op haar website ook allerlei recepten heeft gedeeld om dit product doorheen te verwerken. 

Wie is Jade?

Sunny Mummy is opgericht door Jayde. Toen zij zwanger was van haar derde baby merkte zij dat ze onvoldoende aan haarzelf dacht, maar ook dat er onvoldoende natuurlijke opties beschikbaar waren. Daarom heeft Jayde onderzocht welke voedingsstoffen vrouwen nodig hebben tijdens de zwangerschap, tijdens het geven van borstvoeding, en daarna.

Welke soorten zijn er?

Jayde heeft toen in eerste instantie drie pow(d)er mixen ontwikkeld, gericht op de verschillende fasen van het moeder zijn.

  • Boost me! is de mix die er voor alle vrouwen is die wel wat extra energie en inspiratie kunnen gebruiken voor een gezonde lifestyle.
  • Power Me! ook een in de categorie : extra energie en inspiratie. Dit is een plantaardig proteïnepoeder. Niet alleen voor ‘gym junkies’, maar voor alle vrouwen die een extra energie en herstel boost kunnen gebruiken. 
  • Nourish Me! een mix die ondersteuning biedt tijdens en na de zwangerschap. De mix zit boordevol 100% natuurlijke vitamines en mineralen, waaronder foliumzuur, ontstekingsremmers, vitamine C, ijzer en magnesium. Deze zijn zowel tijden de zwangerschap als na (herstel na de bevalling) belangrijk. 
  • Feed Me! Deze is speciaal ontwikkeld voor tijdens het geven van borstvoeding.  Deze mix kan je helpen om je lichaam te voeden, zodat je meer energie hebt om borstvoeding te geven! Hoe meer melk je uit de borst haalt, hoe meer signalen je lichaam geeft om meer melk te produceren en de baby tevreden te houden. 

Waar koos ik voor? 

Bij deze winactie mocht je kiezen voor een grote pot van een van deze varianten. Aangezien ik toen geen borstvoeding meer gaf en al was bevallen koos ik voor de 'Boost me' versie! Ik kreeg deze door Jayde toegestuurd in een mooi doosje met daarbij ook een mooie goude lepel om het product uit de pot te halen (om al verliefd op te worden) en twee goude bijpassende rietjes. 

Wat vond ik ervan?

Ik ben zelf niet heel bekend met het gebruik van powerfood dus ik vond het fijn dat Jayde een heel duidelijk concept heeft en je gemakkelijk kunt kiezen. Omdat de categorieën gemakkelijk zijn opgesteld (verschillende fases) maak je snel een keuze voor de juiste powder is. Daarnaast had ik in eerste instantie geen idee waar ik het product in zou kunnen verwerken, maar de website van Jayde gaf me daarin al direct inspiratie. Ik heb de powder voornamelijk gebruikt in smoothies en baksels. Eigenlijk proef je er als het product er in zit er verder niets van maar krijg je toch de nodige voedingsstoffen binnen die je ondersteunen.

Wat ik verder ook leuk vind is dat als je dit product eens wilt proberen je veel informatie kunt vinden op de website van Sunny Mummy :  https://www.sunnymummy.nl maar dat je ook kunt kiezen voor een starter pack voor maar €4,95, waarin alle drie de versies (buiten de power me versie) in verwerkt zitten. Zodat je niet direct een hele pot hoeft aan te schaffen maar eerst kunt uitproberen (voor een klein prijsje) wat het precies is en of het wat voor jou is. Dit is trouwens ook een leuke cadeau tip voor iemand die net zwanger is of net is bevallen! 

Ben je dus als moeder of vrouw (zwanger, zwanger geweest of geen moeder) dus op zoek naar een powerfood neem dan zeker eens een kijkje bij Sunny Mummy! 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.