Taft Fresh Wonder - overnight droogshampoo!

Gepubliceerd op 26 april 2024 om 18:00

Droogshampoo

Droogshampoo, wat een uitvinding is dat toch. Eerlijk is eerlijk, ik hoor wel eens meiden zeggen, ik was mijn haar één keer in de week daar moet ik echt niet aan denken. De gedachte alleen al vind ik vies, dat lukt me gewoon echt niet. Ik heb al meerdere keren geprobeerd om mijn haren meerdere dagen niet te wassen maar eerlijk is eerlijk na een dag vind ik het gewoon vet en smoezelig en als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel vies vet haar. 

Maar... het gaat steeds beter, ik was niet meer elke dag mijn haar en soms lukt het me zelf om er meerdere dagen tussen te laten. 

Geverfd haar

Daarnaast heb ik natuurlijk verft haar, een intense rode kleur. Die kleur geeft nu eenmaal veel af als ik het er net in het zitten, dit betekend bijvoorbeeld dat ik echt niet met nat haar kan gaan slapen. Dan ziet mijn kussensloop er 's morgens uit alsof er een moord is gepleegd. Daarnaast wil ik de intens rode kleur natuurlijk zo lang mogelijk behouden en dit betekend ook, zo min mogelijk wassen.  Ik gebruik dus droogshampoo uit een spuitbus, voor bruin haar. Als ik de normale erin spuit dan ziet het er namelijk uit alsof ik grijs wordt vanwege de witte waas die er dan ontstaat, een rode variant heb ik nog niet gevonden dus dan ik de bruine variant de beste optie maar ik blijf op zoek naar een rode variant en andere alternatieven. 

Taft, Fresh wonder (Overnight)

Zo kwam ik ineens dit tegen, een droogshampoo in de vorm van een foam (nog niet eerder geprobeerd) en ook om 's nachts in te doen. Dit leek me wel eens leuk om uit te proberen ook met de gedachte .. 's avonds kijk ik dan als ik ga douche in de spiegel wat de 'status' van mijn haar is en bepaal ik wassen of niet. Hoe ideaal als je denk nhee weet het niet zeker.. en dat je dat deze foam erin kan toen en 's ochtends wakker wordt en het er gewoon prima uitziet om nog een dag mee uit te zingen. 

Zo gezegd zo gedaan, ik besloot dit eens uit te gaan proberen. 

Op de twee foto's hierboven zie je een beetje de status van mijn haar toen ik besloot er wat spul in te doen. 

Het aanbrengen

Bij een spray vind ik het soms nog lastig om te bepalen hoeveel moet je er nu in spuiten, dus je blijft maar spuiten. Ik merkte dat een  foam voor mij direct al beter werkte. Ik pakte een goeie dot met schum en begon de bovenkant en zijkant van mijn haaraanzet in te smeren, de achterkant en lengte heb ik dus niet meegenomen. Echt bovenop en aan de zijkant waar je mijn mijn gevoel het snelste 'vettige' gedeeltes krijgt. Om tussen de haren in te komen dien je met goed met je vingers los van elkaar door het haar te gaan, maar het is gemakkelijk te verspreiden.  Ik heb mijn haar daarna in een knot gedaan en ben gaan slapen. 

De volgende ochtend stond ik wat eerder op omdat ik, benieuwd was naar het resultaat maar ook de mogelijkheid wilde houden om toch onder de douche te springen. En wat bleek? Het zag er echt top uit, Ik kamde mijn haar aan de onderkant en kon kiezen voor zowel los als een knot, echt prima om zo de deur uit te gaan. 

In de loop van de dag

Ik moet wel zeggen dat hoe verder in door de dag ga, ik wel wat zie. Aan het eind van de dag is het in mijn beleving wel echt vettig geworden. Ik ben dan ook 's avonds gaan douche, ik zou niet nog een dag met dit spul in rond willen ook (ook de gedachte vind ik vies overigens). Maar een dagje extra 'niet wassen' kun je echt prima met dit spul inplannen. Daarnaast heb ook geregeld een koptelefoon op en zit ik regelmatig aan mijn haar/hoofd, dit werkt natuurlijk ook mee. Ik doe mijn haren ook in de loop van de dag in een staart en dan weer los, dan weer in een knot.. dat aanraken werkt natuurlijk ook niet mee en moet ik me echt een keer afleren. 

 

Hieronder zie je het resultaat na één nachtje met mijn haar los en mijn haar in een knot. Ik vond het echt prima om zo de deur uit te gaan! 

Conclusie

Ik vind dit echt fijn spul, vooral om je het 's avonds erin doet, gaat slapen en 's morgens ziet het er gewoon prima uit! Verder vind ik het aanbrengen door middel van het foam handig, je ziet goed wanneer je alles gehad hebt en blijft niet geneigd om door te spuiten zoals bij een spuitbus. Nieuwsgierig? Dan zou ik hem gewoon eens kopen en proberen, wie weet werkt die voor jou net zo goed als voor mij! 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.