Einde rust en tevredenheid over mijn werk!

Gepubliceerd op 7 oktober 2023 om 10:00

EI-DE-LIJK kan ik zeggen dat ik op mijn plek zit en dat ik mijn draai heb gevonden. Zowel op het werk als de combinatie tussen werk en privé. Ik heb echt zo moeten wennen aan het 'maar' 3 uur werken en zoeken naar een functie die me nog steeds voldoende uitdaging gaf maar ook weer niet teveel. 

Hoppen en floppen 

Van een hectisch uitzendbureau waar ik echt met pijn en moeite afscheid nam omdat ik het er echt nog wel naar mijn zin had maar de reisafstand me teveel werd. De keuze om nu echt eens voor een HR functie te gaan en dat binnen een familiebedrijf/bouwbedrijf, waar het voelde alsof ik mezelf niet kon zijn en ik niet goed uit de verf kwam (wat al een hele struggel was, want falen staat niet in mijn woordenboek) naar een oude liefde namelijk op de HR afdeling van mijn oude stagebedrijf. Daar waar ik 10 jaar eerder al eens heb mogen proeven. 

Best spannend, weer terug op een oude (bekende) plek met een tas vol onzekerheid door het floppen van de eerste stap deze richting op en dan ook nog eens 'genoegen nemen' met 24 uur. De rust vinden en accepteren dat ik niet meer alles tegelijk kan en ik vooral thuis een stabiele en rustige basis wil! 

Gelukkig en uitdaging genoeg! 

Nu ik hier een half jaar zit, voel ik me weer een stuk zekerder, begin ik de weg hier te vinden en durf ik mijn oude ''grote moelleke' weer open te trekken en te zeggen wat ik leuk vind maar ook wat me minder past. Ik weet collega's te vinden om me aan op te trekken en mijn zelfverzekerdheid in dit vakgebied is langzaam aan het groeien, ik kan ook alweer antwoord geven op een aantal vragen. Daarnaast zijn er zoveel leuke uitdagingen en vind ik dit bedrijf echt een verademing qua HR, zo fijn hoe ze hier met mensen omgaan en de medewerker centraal zetten, ik wordt er oprecht blij van dat ik hier werk maar ook dat ik deel uit maak van zo'n innovatief en enthousiast team. Nooit meer ga ik voor die baan alleen.. ik moet echt kunnen sparren en overleggen, samen sta je toch veel sterker. Ook wanneer het even tegenzit met migraine of thuis wordt hier fijn gereageerd. En als het voor mij werkt om dat een paar uurtje te gaan liggen en daarna verder te werken.. dan is dat oké. Daarom eens een fijne enthousiaste blog over werk en privé. Het duurde even maar ik durf te zeggen dat ik op mijn plek zit. 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.