Update : vinted blokkade

Gepubliceerd op 3 mei 2024 om 14:58

Oké een blokkade permanent blijkt bij Vinted dus nog niet zo permanent. Ik had me er eigenlijk al 10x bezwaar maken al bij neergelegd dat de blokkade op mijn account niet eraf gehaald zou worden en dat ik gewoon niet meer zou kunnen verkopen op Vinted. Toch bleef ik een beetje vervelend (eerlijk is eerlijk) dagelijks berichtjes sturen naar de legal afdeling van Vinted om aan te geven dat ik het echt niet eerlijk vond en dat ik geen crimineel ben. Elke keer met andere argumenten en nieuwe bewijzen. Elke dag kreeg ik netjes een antwoord dat het een goed overwogen keuze was om mij te blokkeren en het helaas niet ongedaan gemaakt zou worden, helaas helaas.

En toen ineens van de week, een e-mail.. het lijkt of u meerdere keren hetzelfde onderwerp heeft aangedragen .. jaaa duuuhhhh! En toen geen reactie en afwijzing en na 2 dagen, een excuses.. sorry voor het ongemak uw account is weer vrij. 20 dagen laten, heeeeel wat frustratie en ongeloof verder en mijn account deed het weer. Alle geplaatste artikelen stonden er weer en het leek of er nooit iets gebeurd was. 

Bedankt Vinted voor deze erkenning, want ik heb niet zo heel veel fout gedaan. Maar... ik ben nu bij alles wat ik erop zet bang dat er weer een blokkade volgt. Dus de lol van het verkopen via Vinted is we wel een beetje af..  maar toch, ik kan wel weer kopen (of dat nou zo positief is voor de portemonnee weet ik alleen niet). 

Fijn weekend peeps, herdenk en geniet van 4 en 5 mei! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.