Ruil(swap)dagen bij 'Het Goed'

Gepubliceerd op 24 april 2024 om 10:00

In onze agenda stond al maanden een rommelmarkt gepland die we jaarlijks bezoeken (deze is twee keer per jaar), echt een super leuke markt buiten. Hup met de auto het geld in en allerlei mensen met kleden en zeilen stallen hun spullen uit. Tot we ineens vrijdagmiddag er achter kwamen dat door de extreme regenval deze rommelmarkt verplaatst was naar mei, balen! Maar omdat de dag toch vrij gepland stond besloten mijn zusje en ik dan maar iets anders te verzinnen. 

Andere plannen 

Mijn zusje is recent verhuis van Venlo (Blerick) naar Beuningen en daar hebben we niet eerder een rondje kringlopen gedaan, dus besloten we eens uit te zoeken wat er in de buurt zat. Zo kwamen we direct om een hele grote winkel uit van 'het goed'. Toen bedacht ik me ineens dat ik op meerdere pagina's voorbij had zien komen dat er een 'swap/ruil dag' zou zijn bij alle filialen van het Goed. Tijd om me hier eens op in te lezen, nooit eerder heb ik daar aan deelgenomen of me erin verdiept. 

Wat is een swap/ruildag

Ik zal het even kort uitleggen: 

Stap 1. Zorg dat je voorafgaand aan een ruildag, je kledingkast naloop op oude kledingstukken, dingen die nog goed zijn maar die je niet meer draagt.

Stap 2. Met deze kleding ga je op de ruildag naar een aangesloten vestiging van in dit geval 'het goed'.

Stap 3. Daar kan je maximaal 6 kledingstukken inleveren, lever je er meer in dan is dat prima maar je krijgt maar voor 6 stuks een 'SWAPPUNT'. Dit is een (waarde)bon waarmee je bij de SWAP collectie (alle kledingstukken die ingeleverd zijn) per bon één kledingstuk mag uitzoeken. Dus dan heb je een 1 op 1 wissel. 

Stap 4. Vind je bij deze SWAPhoek met ingebrachte kledingstukken niet hetgeen wat je zoek dan mag je bij de 'gewone' collectie van 'Het Goed' zelf deze 6 bonnen ook inzetten. Deze hebben per stuk een waarde van €2,50 oftewel bij 6 bonnen krijg je €15,00 euro korting. 

LET OP: De waardebonnen/SWAP bonnen zijn enkel gelding om de dag zelf (in dit geval was dat 20 april) en zijn niet in te wisselen tegen geld. 

  Onze ervaring

  We hadden geen idee en gingen dus eerst gewoon zonder kleding de winkel door, echt een mega leuk winkel en super netjes. Veel kleding, echt super leuke kleding. Wel weinig pashokjes waardoor je enorm lang moest wachten om te passen (vooral als een dag een halve gare de halve winkel op haar gemak staat te passen zonder schaamte dat er nog 10 mensen staan te wachten). Uiteindelijk hebben we toen we de winkel helemaal door waren bij de SWAP hoek gekeken, ik vond daar helaas niets (maar het was al behoorlijk rustig) mijn zusje vond daar wel direct twee dingen die ze wilde ruilen. We besloten beide 6 kledingstukken in te leveren (dit mocht kinderkleding, mannenkleding en vrouwenkleding zijn). Ik liet de 6 SWAPbonnen inwisselen voor 15 euro korting op de kleding die ik had uitgekozen. Mijn zusje ruilde 2 artikelen 1 op 1 en de rest zetten ze in als korting. 

  Ik vind dit echt een super goed initiatief, je hebt altijd wel dingen die je kan missen of wilt inruilen en op deze manier krijg je er direct iets voor terug een artikel dan wel een leuke korting. Wij houden dus voor een volgende keer de datum in de gaten en sluiten weer aan bij deze actie! Daarbij was dit ook gewoon een hele fijne winkel, ik weet niet of alle winkels van 'Het Goed' op deze manier werken en zo'n leuke collectie hebben maar deze staat vanaf nu op mijn favorietenlijstje. 

   

  Meer lezen over deze actie? Bezoek dan de website van 'Het Goed':  https://www.hetgoed.nl/kledingruil/ Ik volg ze ook op Instagram, daar kun je verschillende filialen van 'Het Goed' volgen en plaatsen ze geregeld leuke content, maar ook goed om in de gaten te houden wanneer de volgende SWAP dag op de planning staat!

  Rating: 0 sterren
  0 stemmen

  Reactie plaatsen

  Reacties

  Er zijn geen reacties geplaatst.