Blokkade Vinted

Gepubliceerd op 19 april 2024 om 10:32

Oké, ik moet het even kwijt.. dan ben ik het maar kwijt en we vinden vast wel andere manieren maar de frustratie is momenteel even hoog en bij mij werkt het dan om van me af te schrijven. 

Vinted, een 'prachtige' site waar je super handig en snel je spullen te koop kan aanbieden, maar waar je ondanks dat ze heel wat geld aan je verdienen je blokkeren en behandelen als een crimineel als je volgens hun volledig geautomatiseerde systeem een bloempotje of theedoos erop zet wat zij niet binnen hun 'catalogus' vinden passen.

Net een theedoos teveel. 

Zoek op theedoos of bloempot en je vind een heel ruim aanbod maar zet jij er net te vaak iets op wat zij niet vinden passen dan wordt je eerst een week geblokkeerd en vervolgens bij de eerste de beste misstap die je zet (volgens hen) permanent geblokkeerd te worden, als een echte fraudeur/ crimineel. Als je in gesprek wilt gaan wordt je in gebrekkige taal met automatische antwoorden bestookt en als je net wat vaker een berichtje stuurt krijg je standaard te horen dat ze je snappen en dat ze hetzelfde zouden voelen. Maar helpen? een oplossing zoeken? Nee, daar beginnen ze niet aan. Om in hun eigen termen te blijven 'We begrijpen dat u zich zorgen maakt over de genomen beslissing maar er is zorgvuldig naar gekeken en we blijven bij ons standpunt', die zin is me al meermaals toegestuurd. Gemaakte sympathie? 

Nieuw profiel van partner

Maakt mijn vriend een profiel aan, met ander bankrekeningnummer, dan gooien ze daar ook de blokkade op omdat 'ik' dat zou zijn. Die trui die hij erop zetten, was inderdaad van mij maar hangt toch echt in zijn huis in de kast en valt toch echt onder de catalogusvoorwaarden. Stel hij zet de criminele theedoos er ook op, snap ik het maar dit nijgt meer naar pestgedrag! 

Kortom.... 

Een zeer vervelend organisatie die snel geld  wil verdienen met een waardeloze klantenservice  die uit robots bestaat.. die niet open staat voor een (tussen)oplossing. Zeer onpersoonlijk allemaal, om verdrietig van te worden. Ik probeer geen verboden artikelen te kopen.. Een permanente blokkade lijkt mij echt aan de zeer overdreven kant maar er is geen discussie mogelijk. 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.