Nachtmasker (gezicht) HEMA

Gepubliceerd op 15 augustus 2023 om 18:00

nachtmasker/Sleep mask met vitamine C - 50ml

Een tijdje geleden ging ik naar mijn schoonzusje om mijn vriendje snor weer eens te laten wegharsen, ook zo'n leuke overblijver van 2 zwangerschappen. Kin haren van een meter, dat je denk waar komen ze vandaan en om de zoveel weken een héérlijk vrouwelijk snorretje wat je toelacht. Nou is mijn schoonzusje schoonheidsspecialist en wil zij af en toe helpen bij de ontvachting. Dus was ik even snel in haar salon, ze vroeg me zou ik even je gezicht reinigen en een nachtmasker op doen.. Een nachtmasker dacht ik klinkt goed maar moet ik dit ook weer afwassen.. nee vertelde ze mij die kan je gewoon laten zitten. Zo gezegd zo gedaan, twee verschillende potjes en mijn gezicht voelde weer helemaal fris en fruitig. Nieuwsgierig als ik was ging ik even op het merk wat mijn schoonzusje verkoopt zoeken naar verkoopprijzen en je schikt je af en toe rot hoe duur sommige producten zijn. Nou ben ik ook gewoon een krent en geef ik het liefste zo weinig mogelijk uit.. Zo ging ik op zoek naar een alternatief, want bijna alles is toch wel in een budget variant te vinden. 

En ja, ik had raak, bij de HEMA verkopen ze een sleep mask, met vitamine C en met de geur van watermeloen. een flesje van 50 ml : €7,50, dat is nog eens goed te doen. 

Mijn ervaring

Het is een heel fijn pompje, waarmee je heel gemakkelijk een kleine dosering krijgt. Een pompje is voldoende voor je hele gezicht. Het is een heerlijk zachte crème, ik vind het echt een fijne geur en hij trekt snel in. Ik ben echt fan van dit product. Ik ben momenteel al met mijn derde flesje bezig. Ik ben hem niet elke avond aan, want ik wissel af met andere crèmes maar dit is toch wel echt een nieuwe favoriet. 

Zoek je dus nog een lekker alternatief voor een nachtcrème, lekker luchtig en heerlijk ruikend. Rennen naar de HEMA.  

Rating: 1 ster
2 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.