Traktaties Fien 1 jaar!

Gepubliceerd op 15 april 2023 om 10:00

Kleine Fien 1 jaar en dat betekend.... traktaties maken. Dit jaar koos ik voor twee verschillende traktaties, 1 voor bij de opvang (11 stuks) en een 15 stuks voor alle kindjes die op der verjaardag komen en weetje... ik vind dit zo leuk om te doen. Dingen te bedenken en leuke pakketjes maken. 

Wat heb ik dan bedacht 

Voor bij de opvang : Deze zie je helemaal onderaan dit artikel (de linker foto).  Deze versie is een blokzakje (wat ik online bestelde via bol.com) met daarin een druivensuiker rolletjes 200gram - HEMA, een mini bellenblaas (uitdeel bellenblaas 36 ml - 8 stuks - HEMA), wat confetti en een soort spekje in de vorm van een bloem of ijsje (deze haalde ik bij de Wibra, ik geloof 1,50 per zakje). Ik plakte het zakje dicht met een stikker met daarop 'Hoera 1 jaar'. Deze bestelde ik bij een webshop al een tijd geleden maar later zag ik ze ook voorbij komen op VINTED dus dat is ook nog een tip. Je kan ze ook nog personaliseren, met een naam en zelfs met een foto indien je dat leuk vind! 

De tweede traktatie (deze zie je onderaan dit artikel op de rechter foto). Dit was opnieuw een blokzakje met daarin een rolletje druivensuiker van de HEMA maar ditmaal gebruikte ik een grotere bellenblaas. Deze scoorde ik bij de ACTION, deze hebben een leuk 'poppetje' aan de bovenkant, je hebt 5 verschillende vormen (zie hieronder) een dino, kikker, zeemeermin en twee verschillende unicorns, Deze leuke bellenblazen  kosten per stuk €0.39 euro. 

Naast het rolletje druivensuiker en de bellenblaas koos  ik er bij deze traktatie voor om een leuk klein stroopwafeltje op een soort ijsstokje te plaatsen, deze in de gesmolten chocolade te tippen en daarna in de spikkels. Het resultaat vind ik in ieder geval heel leuk en je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om te werken met witte en melk/puur chocolade. Daarnaast kan je eindeloos variëren met spikkels, glitters.. je kan helemaal los. Ik heb ze een avond van te voren in de chocolade getipt daarna in de spikkels en op een bakplaat met bakpapieren laten drogen. De volgende dag konden ze in een blokzakje met het rolletje druivensuiker, de bellenblaas en wat confetti, een stikker erop en voila klaar was traktatie 2. 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.