Een nieuwe baan, maart 2023!

Gepubliceerd op 18 februari 2023 om 10:00

Soms stort je, je een een avontuur en blijkt na enkele maanden dat het toch niet helemaal past. Ik was optimistisch.. heel optimistisch toen ik me in juni 2022 storten op een nieuwe baan, een flinke uitdaging met 2 hele kleinere kinderen maar wat kon er nou zo anders zijn? Met Jeppe liep alles toch ook heel vlot en gesmeerd. En toen.. was daar kleine Fien, een schatje maar wel een dametje met een gebruiksaanwijzing en een dame waarbij we een lange adem moesten hebben tot ze een tevreden meisje werd. Resultaat... slapeloze nachten, mijn energie werd lager en lager, onzekerheid, fouten maken, niet scherp meer zijn.. en dat terwijl er zoveel te doen was binnen die nieuwe baan. 

Resultaat: nog meer onzekerheid, het gevoel dat alles teveel is.. 

Ik besloot daarom om in december aan de bel te trekken en voor mijn gezin en thuis situatie te kiezen. Geen 3 om 4 dagen meer werken maar structureel 24 uur oftewel 3 dagen. Aangezien ik mijn betaalde ouderschapsverlof nog niet had opgemaakt kon ik tot maart nog gebruik maken van deze regeling en eventueel vanaf april mijn contract laten aanpassen als het van beide kanten zou bevallen. 

Maar ik ging ook twijfelen, was deze baan niet een te grote uitdaging een HR afdeling opzetten binnen een bedrijf met allerlei verschillende bedrijfsonderdelen, alles van A tot Z zelfstandig opzeten, geen directe HR collega's om mee te sparren en een bedrijf dat enorm aan het groeien is en dus veel verlangt. 

En toen kwam daar een berichtje op Linked-in van een oud stagebegeleider (10 jaar geleden) tijdens de opleiding HRM, dat zij een functie hadden open staan voor 32 tot 40 uur.. En zo ging het balletje rollen en ging ik toch eens langs voor een kennismaking. Daar aangekomen was het toch wel weer heel leuk om daar te zijn en ik heb altijd geroepen na mijn stage ik kom eens terug. En zo diende ik eind januari 2023 mijn ontslag in.. na 8 maanden zou ik alweer vertrekken. 

Het voelde ergens ook een beetje als falen maar aan de andere kant, kon mijn huidige werk nu ook kiezen voor een medewerker die fulltime aan de slag gaat en die al wel ruime ervaring heeft binnen het vakgebied, dus ben ik van mening dat we er beide beter van worden. Toch blijft het jammer, dat dit 'project' niet gelukt is, want ik begon er met zoveel enthousiasme aan. Maar.. ik heb ook enorm zin om bij mijn nieuwe werkgever aan de slag te gaan, een team, en ruime basis op het gebied van HR.. klinkt toch ook wel heel fijn!

Eerst nog even twee weken thuis genieten en dan gaan we weer knallen! Let's do thisss!

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.