Let's talk, let's meet!

Gepubliceerd op 23 maart 2021 om 14:17

Welkom in Merels Wereld! Ontdek mijn blog vol avonturen, tips en inspiratie.

Hallo daar, wat leuk dat je mijn website hebt gevonden! Laat me je meenemen in mijn eigen wereld.

Even voorstellen:

Ik ben Merel, aangenaam! Een energieke vrouw uit het Gelderse Ophemert. Ik stel je graag voor aan mijn gezin. Onze eerste liefdesbaby: Jeppe, geboren op 11 oktober 2020 kreeg vanaf maart 2022 gezelschap van de lieve kleine Fien. Samen met mijn partner Jeroen vormen we een gezellig, druk en dynamisch gezin. Ik ben geboren in 1990, Mijn schoolpad leidde van MAVO naar HAVO en eindigde met een HBO Human Resource Management diploma.

Na jaren in de uitzendbranche, waar ik eerst werkzoekenden hielp en later AOW'ers begeleidde naar een bijbaan, maakte ik de overstap naar een echte HR afdeling. Met de komst van ons tweede kindje, Fien (geboren op 24 maart 2022), koos ik voor een HR-rol dichter bij huis. Eerst bij een bouwbedrijf in Geldermalsen en nu bij Itho Daalderop BV (Climate for Life), een organisatie gericht op duurzaamheid (binnenklimaat). Een prachtige organisatie in een mooie bedrijfstak. Ik zat al eerder op deze afdeling 10 jaar geleden als stagiaire en het voelde echt weer als thuiskomen. 

Terug in de tijd:

Op mijn 24e kocht ik mijn eigen huis, wat al snel te klein bleek met Jeroen erbij. Dus onze zoektocht begon naar een 'groot-mensen-huis' en bracht ons uiteindelijk naar Ophemert, waar we ons helemaal thuis voel.

Over mij:

Van reisliefhebber, creatieveling, bakfanaat, kookliefhebber, geschiedenisliefhebber tot soms een beetje een brompot. Balans is key, toch? Verder ben ik een familiemens, dol op gezelligheid en geniet ik van avondjes waarop de tijd voorbij vliegt en je weinig op je telefoon kijkt. 

Waarom deze blog?

Mijn hoofd barst van ideeën, tips en inspiratie. Van reizen tot DIY-projecten, van budgettips tot het gewone leven. In 'Merelsworld' deel ik mijn gedachten, ervaringen en avonturen. Van vliegtuigreizen naar luiers en foldertips. Sinds de komst van mijn twee kleintjes heeft mij leven een nieuwe wending genomen. Andere doelen, ander planningen en een hele andere invulling.

Zoek je gezellige verhalen, #momlife tips, reisavonturen, budgetadvies, bakinspiratie of DIY-projecten? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Voel je vrij om eerlijke en open reacties achter te laten. Veel leesplezier!

Liefs, Merel

Rating: 5 sterren
2 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Tessa
3 jaar geleden

Leuk verhaal. Ben benieuwd wat er nog gaat volgen 🥰

Trudy
3 jaar geleden

Klinkt goed tot nog toe.. Laat maar komen die ideeën van je. 😀

Anita Pfeiffer
3 jaar geleden

Waar haal je de energie vandaan pffff. Wel heel leuk om te lezen dus ik ben nieuwsgierig

Ineke van Westreenen
3 jaar geleden

Heel erg leuk, merel. Dat is aan jou wel toevertrouwd. Succes en ik blijf je volgen.